https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Konec igralske kariere za Cipota?

22.3.2013  

Murskosoboški nogometni prvoligaš Mura je pred novimi težavami. Poškodba križnih vezi nekdanjega reprezentanta ter kapetana in vodje današnje Mure, Fabijana cipota, je tako huda, da je letošnja sezona zanj končana, so danes potrdili v klubu. Poškodba bi lahko pomenila tudi konec njegove igralske kariere.

Igralec je upal, da je poškodba lažje narave, a je žal zdravniška preiskava z magnetno resonanco potrdila, da gre za resnejšo poškodbo.

 

Vir: STA

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.03.2013 ob 11:29 ina gost

      hvala bougi.

      4 34 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.03.2013 ob 11:46 Fabi legenda gost

      Fabi legenda, hvala ti. Ne obupaj pa z delom v klubu.

      25 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.03.2013 ob 11:50 ha ha ho ho gost

      Koje nakladanje,nemre več pa končno je gor prišo ka je prepočasen.Lepše ven spadne,če se napiše ka je poškodovani.Zdaj si pa lejko san sebi napravi poslovilno tekmo :-)

      8 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.03.2013 ob 11:55 aaa gost

      Bolani komentarji, bolanih ljudi, keri enin privoščijo nesrečo!! poglednite se v ogledalo, te pa močno pejnite notri!!

      28 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.03.2013 ob 12:15 Dejan gost

      Ka ste eni nizkotne budale, privoščim vam da se vam vsi škodoželnji in bolni komentari vrnejo 3 kratno. Topičove pičkice, lizuni, ničvredneži ki nimate drugega dela kot pisati bolne komentarje in si povzdigovati ranjeni ego. Sramota za človeško raso.

      20 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      22.03.2013 ob 12:33 DEJAN gost

      CIPOT GE SO SPONZORI O KATERIH SI GUČO??? Tisti keri pišete ka smo škodoželjni in topičovi van poven KA STE ZMEJŠANI! NOBEDEN OD NAS JE NEJ TOPIČOV:) NO SAJ V VEČINI ZAGOVARJAJO CIPOTA ITAK SAMI ČLANI MURE05, KATERI SE TUDI PRIDNO SEDAJ OGLAŠAJO:) CIPOTA SAN SPOŠTOVAL, AMPAK NJEGOVO NAKLADANJE JE VIŠEK!!!

      8 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      22.03.2013 ob 12:35 Gost gost

      Da že zdaj povem, nisem zagovornik Topiča, ampak resno vprašam kje so sponzorji za katere je Cipot dejal da samo čakajo da Topič odide? Topič je že davno odšel novih sponzorov pa od nikoder :)

      8 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      22.03.2013 ob 12:38 lauraas gost

      Škoda igralca, vse bi bilo drugače, če bi tile bogati pedri "strepetali" kaj denarja, ne pa da samo svojo rit futrajo.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      22.03.2013 ob 12:41 DEJAN gost

      VSI TISTI KI REALNO PIŠETE KRITIKO, NE DAJTE SE MOTITI S STRANI TISTIH KI PIŠEJO, DA SMO škodoželjni ali Topičovi... PREPRIČAN SEM, DA TO PIŠEJO IN DAJEJO MINUSE VEČINOMA SEDANJI ČLANI MURE05, NJIHOVI SORODNIKI IN OŽJI PRIJATELJI KI NE PODPIRAJO MURE05 AMPAK SVOJO VODSTVO!!! Je komu znano kje se je to že dogajalo??? PRI TOPIČU JE BILO TUDI TAKO:)

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      22.03.2013 ob 12:45 Chico gost

      Što drugemi nesrečo privošči, si sreče na zasluži. Cipot srečno in se pozdravi.

      12 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      22.03.2013 ob 12:58 lauraas gost

      Pa saj nam niti ni treba teh pederskih sponzorjev, saj pa mura itak lepo igra v 1. ligi in to pomeni da je občina skrivaj dala denar, ha ha ha, jebite se bogati lopovi sponzorski.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      22.03.2013 ob 13:06 ???? gost

      Zdaj pa me zanima na keri komentar leti,ka je bolan ali pa ka njemi štoj kaj slaboga šče.Kelko ge razmin je gost - ina mislila hvala bogi ka nede več špilo in ka je zdaj tu kaj bolanoga ?Tudi gost - ha ha ho ho je nej nika takšnoga napiso ka bi bilo razvidno ka njemi kaj slaboga želi,zato se brez veze neka hapite in kak je dejan napiso,ge so vsi ti silni sponzori kda topič odide ?Aha pa še neka ta njegova poškodba je nej smrtno nevarna zato ne dramatizerajte na velko,saj je marsikeri športnik mel malo večkrat opererano koleno pa se dale bavi z športon samo en primer je Kostelič.....

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      22.03.2013 ob 13:07 Dejan gost

      @DEJAN- prvič v živlenju me je sram da imam isto ime kot ti. Če nisi Topičev, si pa drugače pritišnjeni, mogoče bi se mogo prepisati v Šinfača, Šinfačeka ali pa še kaj hujšega. Ti se samo ne daj motiti, zriktaj ti sponzora, bumbar

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      22.03.2013 ob 13:46 DEJAN gost

      gost - Dejan ge se nejsan javno oglašo in si delo reklamo glede novih sponzorjev:) Tako, da ne zavajaj in piši realno. Z vsakim takšnim komentarjem mura05 zgibi enega navijača. IN BTW ge že duže uporabljam ta vzdevek kak ti... prekipelo pa mi je ka do sedaj SE ŠE NITI ENKRAT NEJSO OMENILE FINANCE (dolg, sponzori, topič in njegovi papirji,...)! skratka nauvo vodstvo je enako kak staro. Horvatova si edino išče reklamo, katera de jo pokazala v slabi luči oz...jo je že!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      22.03.2013 ob 13:54 Dejan gost

      Meni je to ime, če je pa tebi nickname pa... Ge si bil gda je Topič zapravo klub? Te bi nucali takšne komentatore nej zdaj, zdaj je prekesno. Še vedno pa ne razmin tvojega vsepovprek šinfanja samo ka si sam sebi dokažeš kak maš ti prav. Na podlagi česa ti ocenjuješ ka je nouvo vodstvo isto kak staro. Poznaš koga, si s kom sodeloval ali tou tak malo na pamet. Rejsan bi rad tebe vido ka bi ti napravo, gda prideš na pogorišče, verjetno bi že naslednji dan tan grad satul. Vse de se dalo v javnost, neka uprava neka pa policija, pa te lejko nakladaš.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      22.03.2013 ob 13:58 pun kufer mam budal gost

      @DEJAN, je ge je pa Cipot obečavo sponzore?! če što je o sponzore omenjala Nataša in ne Fabi. Drugače pa kak pravi pregovor - "Jadna majka ....." Je pa dokazano da se negativizem vedno vrne v obliki bolezni tistemu ki negativizem širi. Malo preveč žolča v telesu vpliva na izpade šinfanja in štenkanja. Ja, pa vedno tudi stopnja inteligence in izobraženosti. Sram vas je lejko tisti ki šinfate Fabija. Fabi kapo dol, hvala za vse in želim ti vse dobro v življenju. Če bi vsi z takim srcem in pripadnostjo bili za ta klub verjetno ne bi bi tam kjer je zdaj.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      22.03.2013 ob 14:05 pun kufer mam budal gost

      DEJAN pravi: "dolg, sponzori, topič in njegovi papirji,...)! skratka nauvo vodstvo je enako kak staro" Ena velka razlika je med obema vodstvoma in sicer: 1. Staro vodstvo je napravilo za pr. 1 mio EUR dolga, novo je verjetno po teh dveh mesecih na nuli; 2. Staro vodstvo je z papirji delalo kak svinja z mehom, novo pa ravno iz tega razloga ne uspe narediti bilanco; dejstvo je da ogromno dokumentacije na osnovi katere bi lahko naredili vsaj približno oceno finančnega stanja kluba manjka! Kdo je bil odgovoren za dokumentacijo in urejene finance - seveda, staro vodstvo! Torej je velika, velika razlika med obema vodstvoma.

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      22.03.2013 ob 14:20 dejan gost

      gost - pun kufer mam budal,,,evo ti si FABIJOVA STRAN:) Na pomurci so en lepi čas nazaj napisali ka če Topič odide Fabi zrihta sponzore (pobrskaj in pogledni, ge nemo na mesto tebe če ne SLEDIŠ). Nauvo vodstvo bi moglo v prvi vrsti objaviti stanje (IN TO V PRVI VRSTI FINANČNO) glede kluba! Trenutno nejso še nič naredili... Ne podpiram starega vodstva, ampak nauvo vodstvo se je tudi ZASRALO zatau pa na vsaki tekmi menje navijačev. Paulek toga če spremljaš smo navijači bar igralce podpirali, sedaj pa so nan še oni tečni gratali. NEMRE NEKŠNA NATAŠA BITI PREDSEDNICA (pa čeprav je edina sprejela povabilo).....ME PA ZANIMLE GE TE VRAGI NAUVO VODSTVO DOBI PEJNEZE KA LEJKO VSE TAU SRANJE PLAČA??!!! TOPIČ JIN PAPEJRE NE DA, RAČUNI SO BLOKEJRANI, NEMAJO SPONZOROV,....GE TE VRAGI PEJNEZE ZEMEJO??!!

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      22.03.2013 ob 14:22 gost gost

      V prekmurju ni denarja, pa kdorkoli pride v klub, enostavno se mu zaradi slovenske zakonodaje ne splača, ker je to potem vržen denar stran. Ce pa ze negdo hoce delati v klubu pa si naj rece bobu bob jaz imam voljo, vendar ne morem zraven, ker ne morem zriktati sponzorjev. Meni je edino to smešno, ker , ce so vstopali januarja v klub, je vsakdo mislil, da imajo najmanj 200.000 eur sponzorskih sredstev + denar od nogometne zveze in licenca je narejena brez problema. Zdaj se pa vidi, da so šli v klub z 0 euri. Normalna stvar pa je, da je bil prejšnjo sezono blokiran racun in tudi zdaj je, vendar to nobenega ne zanima, hočejo denar in jih ne zanima, kako bodo dali. Potem pa tisoč in en izgovor. Vodstvo mure spustite se na realna tla, topič bo za svoje nepravilnosti odgovarjal, na vas pa je, da nehate govoriti in začnite delati, ker sta dva meseca ze mimo. Ljudje vam želijo dobro, ce ne morete, potem drugim dajte mesto. Po moje bi bilo najboljše, da bi pustili topiča in župana do konca, da bi klub ugasnil. Zdaj pa ste tudi vi padli noter v ekipo nesposobnezev in tak se vas obravnava, ker ste prišli v klub prav tako z samimi obljubami. Zdaj pa, ko vidite, da niste za to delo, pa vsepovprek enih alibijev od vas, zakaj ni denarja. Koncert, dve domači tekmi,....

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      22.03.2013 ob 14:55 gost gost

      tudi ges san nej topičof, tudi njega san šinfau. Cijpot pa zdaj si si napravo največo glupost. Povedao bi ka nemreš več špilati , prepočasen si, nej pa ka se skrijvaš za nekšo poškodbo. Ednouk že povej ge so tej sponzori ka bi naj prišli v klub če topič odide. sicer pa nej so samo pejnezi krijvi. ten igralcon lejko daš neven ka pejnez, če so pa nej za prvo ligo. še ednok jes napijšen ka so že mnogi prle. Vsi tej IGRALCI ŠTERI SO OSTALI OD JESENI BI ODIŠLI ČE BI JIH ŠTO ŠČEL METI. pa jih nihče nej ščel meti ka so preslabi zatou so pa ostali v muri. nej zatou ka majo muro radi. Tij cijpot pa se nebi spravljal zraven , ker tij si premalo razgledani in inteligentan ka bi lejko vodo muro. tij lejko vodiš , pa tou za nous, tou horvatovo. zdaj pa igralci pa vodstvo mure lejko davlete minuse.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      22.03.2013 ob 15:06 Dejan gost

      @gost- biser intelignece, svaka ti čast

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      22.03.2013 ob 15:08 ina gost

      CIPOTA PRED STADIONOM SI SE DAL NARISATI ZDAJ SI PA POSTAVI ŠE KIP.TI NISI IN NIGDAR NE BOŠ LEGENDA MURE TO JE SAMO LAHKO CIFER.

      6 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      22.03.2013 ob 15:15 jok gost

      Ti si pa kurva

      0 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      22.03.2013 ob 15:24 gost gost

      kmetavzeri kaksni CIPOT legende so bili CIGANI jeboas u dupe pa SRBI kA SO VAS IZ DREKA VLEKLI PA, TOVARNA MURA KA JE PEJNEZE DAVALA ,seljaki nemate pojma vzemte motike pa ite na njivo pa se legenda mure je ka te znali za vecno CIGANI , BOSANCI ,HRVATI , pa SKAPER , GABOR , JANCAR ,MERTUK , PA ANDRIJA k a ga je scela meti zvevda nejap tej piceki ka nevejo niti stopati zogo posteno ite na pusco po tehniko nogometa ostalo pa mate ka ste fejst zaletejni seljacinooo

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      22.03.2013 ob 15:32 kiri gost

      fala bauge eno smetalo menje na igrišče hehe :))

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      22.03.2013 ob 15:48 cipot raus:) gost

      Cipoti je fajn šlo:) Bil bi lejko teški frajer, keroga bi vsi slavili. Ampak žal zasrau si se narodi zatau spokaj!

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      22.03.2013 ob 16:00 III gost

      ANDRIJA HEHEHEHE! ZAKOJ PA TE NEJ ŠAO K ZVEJZDI ČE SO GA ŠČELI METI?

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      22.03.2013 ob 16:44 :-( gost

      Eto sta dvej izjavi kerivi je dal Fabi :-) Mislin ka niti ena ne drži :-( Fabijan Cipot, član upravnega odbora, je povedal, da sestavljajo novo ekipo v katero verjame. Je pa izpostavil, da se zavedajo finančnega stanja. Delali bodo predvsem na domačih igralcih, saj je Prekmurje bazen perspektivnih igralcev. Izpostavil je, da imajo mlajši dečki najboljšo priložnost, da se razvijejo in dokažejo, da se verjame v en cilj. Med pogovorom, mi je z g. Cipot povedal, da obstaja skupina ljudi, ki je pripravljena sanirati klub, vendar je pogoj za to moj odstop.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      22.03.2013 ob 17:09 gost realist gost

      cijpot misliu se ka boš na koncu junak pa si izpadno bedak.. topič te je pripelao v klub pa namesto ka bi mu biu lojalen si je mi zabil nož v hrbet vse se vrača vse se plača. pa vsi tisti igralce šteri gučijte ka je z muro konec zatou ka nega pejnez je nej istina. z muro je konec ker ma slabo ekipo ker nema pravoga precednika treneira največja katastrofa pa je cijpot ka de cijpot delal na domačih igralcih. pa takšneh ka smo jih meli gda smo šli v prvo ligo.več nede posebej nej stejmi trenerami ka so zdaj pri mladih

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      22.03.2013 ob 17:44 fjsk gost

      Za vse vas ka pijšete takšne bedarije je fabi legenda pa doktor fuzbala. Što od vas je pa kaj napravil???????????? Samo štenkate pa štenkate . Ite pa se zahvalte vašemu Topiču za izkazano delo v preteklih letih. Bi pa bio zanimivo videti koliko IP je istih pod različnimi imeni. Fabi legenda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BLACK GRINGOS

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      22.03.2013 ob 18:59 PREKMURSKI ZET gost

      Fabi srečno. Pa čimprejšnje okrevanje ti želim!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      22.03.2013 ob 19:10 Bogatinov gost

      Fabi, želim ti čim prejšnje okrevanje in veliko uspehov na novi poti. Prekmurski navijači si zaslužijo prvo ligo.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      22.03.2013 ob 20:01 pmr gost

      S takšnimi navijači in takim načinom (glej komentarje) neboste nikamor prišli...Stopite skupaj, naredite red, stop kraji in nategovanju navijacev, pa morda bo kaj iz mure . Kar se tiče Cipota, človek ki bi se trudil za klub, v primeru, da bi bile zadeve poštimane. Stopite skupaj, ne pa eden proti drugemu. lp

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      22.03.2013 ob 20:30 lol gost

      Še dobro ka si tu lejko spremeniš nick, ka dugače bi bilo vse puno komentarov od ene osebe (zna se kere).... Ka je topič napravo takšnega razen še večjega dolga in samo on de zdaj kriv ker mura gre v peto ligo. ker je zmanjkalo pol milijona evrov .....sicer nej trbej biti fejst pameten ka bi znal ge so penezi

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      22.03.2013 ob 20:53 mafija gost

      jebe se nam za muro na goričkem tak so vse zapravili ka so obične seljačine maribor nim posaja tolko ka leko špilajo drugače nim FIFA nemre priznati rezultata ka de premalo klubov v prvi ligi

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      22.03.2013 ob 20:58 jug gost

      zdaj de bar lejko v miru sedel v lukovoj oštariji pa v pomale............

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      22.03.2013 ob 21:15 mat gost

      Na ton pomurci so vedno 2-3 ki pod razljicnimi niki zagovarjajo toga cipota! ENJAJTE ZE S TEN SRMAKON KERI ZE VSEN NAVIJACON NA ZIVCE IDE!

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      22.03.2013 ob 21:16 dejan gost

      @ jug: na keri drogi si?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      22.03.2013 ob 21:50 Lajči gost

      Jebemomast, pa mo mogli snejg metati.... valda se nede še benzin podrakšo v torek ...

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. gost
      22.03.2013 ob 22:04 dejam gost

      @ mat- tvoj nik name je topic ali fartek, vse ostalo je zalostno. Dupline plitve keri te se pomale druzilo na dobe

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    41. gost
      22.03.2013 ob 23:01 Gost gost

      Znan ka te me prvo napadnoli, ka san Topič ali Čopičar. Ta Cijpotova gluma je mejla samo en namen, šteroga je zdaj dosegno. Športni direktor. Zdaj je še malo odšpilo, ka bi mislili, pogleni trga se za Muro. Vidli smo edijno, ka je božen, ka je niti nej za Unterpurklo v 4. Avstrijski ligi . Letos bi tak ali tak henjo špilati, če nebi biu pri Muri športni, bi lejko v Nemčavcaj žoge coj noso.Kumaj čakan revizijo, ka mo vidli kelko je doubo, prek NŠ, pejnez in kelko so doubili drujgi igralci. Mijslin, ka de fejst vrelo pri tistih igralcaj šteri so dosta menje doubili kak on. De so sponzori, šteri so čakali samo ka Topič odstoupi? De je Šavel, ka bi spitavo Horvatovo, ka se dogaja v klubi? Čudno, Topiča je sakši keden buzorejro? Ej pisun Šavel, pijtaj jo, kda do pejnezi. Of keden, of mejsec ali nikdar? Cijpota, tou ka si sejo, tou zdaj ženjaš. Što de financejro igralce šteri štrajkajo, labde vö z rouk piščavajo, ne trenejrajo, čiglij so slabi… Či bi ge mou pejneze bi jih rajši v Pešto neso, v kupleraj, nej pa nekšin zajebanton šteri mijslijo ka so Messi, so pa nej m od Messija. Najbole se smigen, da pravijo, ka so ostali pri Muri, ka bi Muri pomagali. Dečki šteli ste v Italijo, pa ne ven kama še, te čas pa se je tüdi v Austriji vse napunilo. Muraš

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    42. gost
      22.03.2013 ob 23:04 gost BOANAC gost

      BOSNA 1 JE ZMAGALA. BOSNA 2 PA ZGUBILA Z 1-2

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    43. gost
      23.03.2013 ob 0:00 bla bla gost

      http://www.mura05.si/news/news.php?news=2087

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    44. gost
      23.03.2013 ob 0:01 znamo gost

      pa Čopičar ne besne telko ka znamo ka pod različnime nickame tu pišeš!! Tvoj čas je prošao!!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    45. copicar
      23.03.2013 ob 1:01 copicar

      Evo zdaj san prišo z tekme :-) pa malo šten komentare :-) rejsan ste eni obsedeni z mano ka san van li napravo ....1001 van poven ka ne pišen pod skritimi imeni kak vi keri ste tak pametni pa me šinfate,konec koncov me boli k...c za vas.Neven zakoj od vas telko pametnih mi nišče ne vupa v oči povedati ,vse to ka pišete ? Se pravi ka je dosta naroda spreglednolo ka ta nova uprava nej nika nakšićna kak prejšna.Tak kak Dejan non stop piše od finac še nej bilo ne duha ni sluha in kak te zdaj preživeli ? Glavno ka ste topiča stirali ? ha ha ho ho to je nej bila rešitev san siguren,bole ka bi pustili kak je že eden napiso topiča do konca mandata pa bi te vidli če mo srali punjen ali nej. OK stirali ste ga, mate ka ste ščeli ali efekta še itak ne vidin.Niti ga nikdar nede z takšnimi v upravi to je še veleceljeni g.celec gor prišo pa spizdo ,nej krivo nej dužno natašo pa namočo.Ge so rejsan vsi ti veliki sponzori ka muro rejšijo,če topič odide ?Tri tekme 1-9 gol razlika,halo pa saj to no res,saj mi imamo Anteja za trenerja.Malo se zamislite,če bi še bil Bogatinov trener,kaj vse bi sedaj tukaj pisali o njem ??????Aha mi smo začeli pozneje z pripravami :-) ne me basat,verjetno je to tudi danes razlog SLOVENIJE,da je izgubila z elekrtičarami iz Islandije,saj so bili samo teden dni skupaj.ŠINFAŠI AJDE MEJTE MUDA PA SE POKAŽITE IN POVEJTE V OČI TISTEMU KATEREMU KAJ GRE,ČE NE PA BODITE TIHO ZA VSE VEČNE ČASE Rad vas ima COPICAR in vam želi LAHKO NOČ

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    46. gost
      23.03.2013 ob 1:18 lauraas gost

      Nič se ne bojte za te škrtlave sponzorje, naj si denar v rit porinejo, mura itak ima denar od župana, ha ha ha...

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    47. gost
      23.03.2013 ob 8:16 čuda gost

      Daj čopičar malo primerjaj ekipo ka je zdaj pa kakšna je jeseni bijla. če se kaj razmeš v fuzbal videš ka je velka razlika v kvaliteti tak ka ne zagovarjaj bogatinova

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    48. gost
      23.03.2013 ob 12:13 prekmurec gost

      Pa ka se ukvarjate z Čopičaron-Topičaron, če nevijde dva centi pred sebof. Si edini kateri še zagovarja totalno nesposobnega Topiča Naslednji teden bo znano koliko dolga je ustvaril tvoj velecenjeni Topič. Bilo bi zanimivo videti, kako so skoraj vsi člani MKN Slovana člani kluba. Ste plačali članarino ali vam je Topič zriktal, preden so prišli Italijani. Čopičar vse se zna ta ka nebluzi. Če bi Topič bil precednik bi bil edini precednik brez igralcev v prvi ligi. Mogoče bi registrejro Čopičar tebej pa tvoje pajdaše, kak vas je včlano v klub, ka ste lejko izvolili Italija, podrli Nizozemce in ukinili nadzorni odbor, rezultat dela je pa viden. 4 liga dobrodosli Muraši. Vse to je bilo delo Topiča in njegove totalno nesposobne ekipe Celec-Puhan.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    49. gost
      23.03.2013 ob 13:41 gost - prekmurec1 gost

      gost - prekmurec imam eno pitanje za tebe ? Kelko pa jih je na skupščino prišo ka so na tisti den plačali članarino ?Kelko jaz vem kar precej in to tisti ka so bili proti topiču.Ka pa se tiče kmn slovana je nej niti eden igralec nej bil na skupščini,razen pristašev slovana kot so copicar,i..n,m..i in d...o,zato ne piši nekaj na pamet edino če imaš drugačne dokaze.Nemaš niti prav ka se italjanov in nizozemcev tiče :-) na tej skupščini se je nizozemce podprlo in ne rušilo zato vidim da pišeš nekaj kaj nima v riti mesta.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    50. gost
      23.03.2013 ob 13:43 prekmurec1 gost

      prekmurec,pozabil sem napisati,da pa se strinjam z tabo glede totalno nesposobne ekipe Celec-Puhan

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    51. gost
      23.03.2013 ob 13:54 prekmurec gost

      Hočeš reči da je Topič sposoben in zaupanja vredna oseba, zbudi se še enkrat in ne senjaj in ne poveličuj svojega pajdaša, kateri je naredil največ gluposti v Muri. Kateri precednik je še bil in se hvalil , da ima igralski kader vreden 6.000.000 € a je bil sposoben podariti Mariboru našega najboljšega in tržno najbolj zanimivega igralca za pišljivih 16.000 €. To se bile vse prodaje igralcev. Na drugi strani pa je pripeljal nizozemske igralce, kateri so imeli obljubljeno plačo skoraj 5.000 €. Bravo Topič in tvoji podrepniki rezultat vašega dela je viden a je žalostno, da obstrajojo še vedno debili, kateri podpirajo takšno vodstvo, kot je bilo pod Topičem. Res žalostno je to.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    52. gost
      23.03.2013 ob 13:56 mura 05 gost

      fabi dale špilaj

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    53. gost
      23.03.2013 ob 14:18 prekmurec1 gost

      prekmurec,jaz sem ti samo napisal kako je bilo in nisem z nobeno besedo omenil ,da je bil sposoben.In tudi sedaj nimaš prav,nizozemci so plačali svoje igralce in klub,mura ni imela centa stroškov z njimi,zato ne piši neumnosti.Nisi mi pa odgovoril na moja vprašanja ?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.