https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Negovska gospoščina pripravila sprejem za tuje učitelje

Negova, 22.03.2013 ob 16:00  

Na današnji sončen dan je Negovska gospoščina za 22 učiteljev in 7 učencev iz šestih evropskih držav pripravila sprejem pri grofu in grofici. 

Med 18. in 22. marcem 2013 so na osnovni šoli dr. Trstenjaka Negova gostili 22 učiteljev in 7 učencev iz 6 evropskih držav - Španije, Grčije, Litve, Poljske, Turčije in Romunije, ki z njimi sodelujejo v COMENIUS projektu Hiše tradicij.

Za goste so lepo poskrbeli in jih v tem tednu presenetili s številnimi aktivnostmi in ogledi (Ptuj, Maribor), v sredo pa so pripravili tudi dobrodelni koncert koncert s vključeno animacijo znamenitih osebnosti v okviru Comenius projekta. V ponedeljek jih je sprejel tudi župan Anton Kampuš.

Ob današnjem obisku Negovskega gradu so bili deležni predstave Negovske gospoščine, ki jih je dodobra nasmejala, prav tako so jih popeljali skozi zgodovino same Negove.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.