https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Vox populi: Pomurca na drugem in šestem mestu

25.03.2013 ob 9:00  

V raziskavi Vox populi so predstavili rezultate raziskave. Po njihovem mnenju bi na morebitnih včerajšnjih volitvah zmagala stranka SD, tik za njo bi se uvrstila SDS in šele na tretje mesto  Pozitvna Slovenija. Pomurca Radovan Žerjav in Dejan Židan sta se med politiki uvrstila na drugo in šesto mesto.

 

Po raziskavi Vox populi bi namreč 14,5 odstotka vprašanih na včerajšnjih nedeljskih volitvah volilo  za stranko Socialnih demokratov.  Na drugem mestu bi bila Socialno demokratska stranka, ki se je od prejšnjega meseca tudi za malenkost okrepila, dosegla 10,4 odstotka. Najmočnejša vladna stranka Pozitivna Slovenija bi bila na tretjem mestu s 6,8 odstotka.

Sledila bi stranka Slovenska ljudska stranka, ki ima tudi novega predsednika, z 4,8 odstotka. Demokratična stranka upokojencev Slovenije bi dosegla na volitvah 4 odstotke. Sledila bi Nova Slovenija z 2,7 odstotka. Na zadnjem mestu pa bi na volitvah pristala Državljanska lista, ki je tudi doživela največji padec med strankami.

Foto: www.vijesti.me

Na lestvica politikov je na prvem mestu predsednik države, Pomurca na drugem in šestem mestu

Na prvem mestu je predsednik države Borut Pahor, na drugem mestu pa je po raziskavi Vox populi zdaj že nekdanji predsednik SLS, Pomurec Radovan Žerjav, ki se je od politike poslovil in si išče delo v gospodarstvu, na tretjem mestu pa je Janez Potočnik.

Alenka Bratušek je iz sedmega mesta prišla na četrto mesto, takoj za njo je Andrej Vizjak, šesti je kmetijski minister Dejan Židan iz Pomurja, sedmi pa je zdaj že nekdanji finančni minister Janez Šušteršič. Kot zanimivost: Janković bi na volitvah pristal na 20. in Janša na 22. mestu.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.03.2013 ob 9:51 francpres gost

      Plagiatorka in Tošićeva prijateljica je že na četrtem mestu, možno samo v Butalah.

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.03.2013 ob 10:21 tudi Kučana smo meli pa mamo figo gost

      gut morgen , svetovljan o prašičereji je v pomurju zapravil svinje-rejo, drugi pa vrta in pretaka epruvete v znanstveno fantastiko ---- rezultati ,, mi v pomurju smo že od nekdaj začeli s ping pong žogicami napram ljubljane ,,,,, če bi mi imeli udarnega gospodarstvenika bi v pomurju , kjer je deloven narod in poslušen se enačili z LJ , tako pa imamo trubentače , razvojno uvozno naravnane kot za meso in žitarice in monopolne gradbenike , ki ne prenašajo drugih , povsem tem pa še predsednike kako čim več denarja spravit na hrbti delavcev lasten žep , pa čeprav si ga delavci prigarajo - samo se zamislite kaj vse so UNIČILI in spet se tolčete po prsih zaradi dveh pajacov !!!!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.03.2013 ob 11:00 novi manager gost

      Ka Žerjav, pa saj je že spakeral....

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.03.2013 ob 12:01 SDS gost

      Stranka SDS se je okrepila ! Itak, da se bo še krepila, ker sedaj mediji ne bodo več srali po njej. Zato je tudi Janša naredil zelo pametno in taktično potezo, da se ni vrnil v parlament. Pustil bo peskovnik ostalim mulcem, da ga do konca razrijejo. Nato se bo vrnil v stilu zmagovalca, ker bo raja naveličana trenutnih oblastnikov in bo želela nekoga drugega na oblast. Prvo mesto za SD pa itak dobro vemo, da je zasluga Boruta Pahorja.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      25.03.2013 ob 20:16 ka pa ? gost

      Na keron mesti pa je g.Celec ?

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      25.03.2013 ob 23:18 SS gost

      SdS pa vaš janči se več nigdar nete vrnili na oblast v sloveniji, rejsan je raja naveličana, samo naveličana je vas. Največji luzer v sloveniji se nigdar več nede vrno kak zmagovalec. lejko samo ide svetovat v afriko diktatoran kak državo na kant spraviti pa narod zajebati. tej cecki ka se pa zdaj hapijo na oblasti do se pa na žalost fejst dugo tan obdržali glih zaradi toga razloga ka ma narod pun kurec janše pa sdsovskoga sranja. vsi ka so pa kelko telko pametni se pa na daleč izogibajo politike tak ka de resno tej naš zavoženi parlament grato peskovnik ge do se buhtlni med sebov podjebavali, narod de pa dale trpo. janša je dvakrat biu na oblasti pa je nigdar nika nej napravo, edino zajebo je vse pa nastavo svoje hlapce v sakšo luknjo, ovi drugi so v ostalon nejanšovon časi delali isto samo bole v rokavicaj. tak ka van je brezveze janšisti ka lajate pa dale tej vaše laži pa hujskaštvo širite, narod vas je spregledno. spregledno je cejlo SLO politiko. GOTOVI STE !!! Prve naslednje volitve do pokazale pravo sliko in tou je slika ka de samo 25% vseh volilcov šlo na volitve in tou te šli samo globoko verni pa zavedeni idijoti, ostalin pa pomali doj visi za tej vaše podle igrice.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.