https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Pomurski zakon podeljuje sredstva za vključitev diplomantov

Murska Sobota, 25.03.2013 ob 10:00  

V Jakijevi dvorani Zavarovalnice Triglav d.d. bo v sredo informativni dan za potencialne prijavitelje na Javni razpis za pridobitev sredstev Zakona o razvojni podpori Pomurski regiji v obdobju 2010-2015 za vključevanje diplomantov vseh treh stopenj študija »po bolonji«.

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Regionalno razvojno agencijo Mura 27. marca 2013 ob 10.30 uri v Jakijevi dvorani Zavarovalnice Triglav d.d., Območne enote Murska Sobota, organizira informativni dan za potencialne prijavitelje na Javni razpis za pridobitev sredstev Zakona o razvojni podpori Pomurski regiji v obdobju 2010-2015 za vključevanje diplomantov vseh treh stopenj študija »po bolonji« (oziroma diplomantov visokošolskega strokovnega študija, univerzitetnega študija in podiplomskega študija) v delo na inovativnih projektih in usposabljanje vodstvenega kadra v navezavi na inovativne projekte v teh podjetjih.

Foto: sxc.hu

TUKAJ si lahko ogledate podrobnosti razpisa: Javni razpis za pridobitev sredstev zakona o razvojni podpori Pomurski regiji v obdobju 2010 – 2015 za vključevanje diplomantov vseh treh stopenj študija »po bolonji« v delo na inovativnih projektih in usposabljanje vodstvenega kadra v navezavi na inovativne projekte v podjetju.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.