https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Danilo Kacijan sprejel male Murine šampione

Murska Sobota, 1.4.2013  

Predsednik MNZ Murska Sobota, Danilo Kacijan, je v petek v Salonu Murska Republika v hotelu Zvezda pripravil sprejem Murinih šampionov, selekcij U-8 in U-10, ki so na turnirju Rad igram nogomet dosegli drugo in dve tretji mesti.


Murini selekciji U-8 in U-10 sta v finalnem delu turnirja Rad igram nogomet v Radencih dosegli drugo in dve tretji mesti ter s tem postali prvi klub vseh časov turnirja RIN, ki ima na enem pokalu navedene tri ekipe finalnega dela turnirja, na kar je ponosen tudi predsednik MNZ Murska Sobota, Danilo Kacijan.

"Za mene osebno ste šampioni," je ponosno pozdravil mlade nogometaše Danilo Kacijan in jim svetoval, da naj tako delajo, igrajo tudi naprej, hkrati pa čestital tudi staršem, trenerjem in klubu, ki jim je vse to sploh omogočil.

"Ni pomembno, od kod prihajaš, pomembno je, da moraš imet nogomet rad in da igraš z voljo," je dejal še Kacijan in dodal: "Mislim, da so to rezultati, na katere smo lahko vsi skupaj ponosni in še enkrat več tak rezultat priča o tem, da imate nogomet res radi."

Vsak igralec je na sprejemu od MNZ Murska Sobota prejel svojo žogo in čokolado, da bodo imeli več energije, bodo lažje tekli in razmišljali. Hkrati pa bo za njih organiziran tudi ogled tekme slovenske reprezentance proti Albaniji (septembra v Ljubljani) oz. Norveški (oktobra v Mariboru).

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.04.2013 ob 13:09 juhuhu gost

      Bravo, še kakšno vejico bo treba dodati, potem pa bo SUPER :D

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.