https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Starodobni hrošči na 9. velikonočni »Zajčkovi vožnji«

Gornja Radgona, 02.04.2013 ob 7:00  

Za vse ljubitelje priljubljenih starodobnih Vokswagnovih vozil je bil velikonočni ponedeljek kot nalašč za ogled tovrstnih lepotcev, saj so organizatorji VW – Keeeber kluba Murska Sobota tudi letos poskrbeli, da so se lastniki teh jeklenih lepotcev znova zbrali in izvedli panoramsko vožnjo po Slovenskih goricah.


Vse skupaj se je začelo na zasneženo ponedeljkovo jutro z zbiranjem pri „Andy – baru“ v Gornji Radgoni, kjer je stanuje eden od članov Keeeber kluba Andreas Čuk. Zaradi slabega vremena je bila udeležba nekoliko slabša kot v minulih letih, vendar pa je bilo vzdušje prav tako odlično. Poskrbljeno je bilo za pijačo in jedačo ter dobro družbo. Okrog 10. ure, se je kolona vozil podala na dolgo pot. Prva postojanka je padla v kraju Aženski Vrh, kjer so udeleženci panoramske vožnje lahko poskusili degustacijo vin in potešili lakoto s prigrizki. Po opravljeni degustaciji vina in prigrizkov so se odpravili skozi Lastomerce, Očeslavce, mimo Spodnjih Ivanjcev in Grabonoša, do Sv. Jurija ob Ščavnici.

Tam so v Baru Teksas opravili postanek in prav tako kot na prvi postojanki bili postreženi s prigrizkom in pijačo. Po končanem druženju v Sv. Juriju se je kolona odpravila do vasi Cerkvenjak, kjer prav tako ni manjkalo okrepčil. Po sproščeni vožnji po prelepi pokrajini, kjer ni manjkalo veselja, smeha in dobre volje, jih je pot vodila nazaj v Spodnje Ivanjce, kjer so ob prijetnem druženju pot zaključili v gostilni Šenekar, kjer so opravili tudi pozno kosilo.                     

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.