https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Otvoritev Kmetijskega centra na Dolnjih Slavečih

Dolnji Slaveči, 03.04.2013 ob 13:50  

Na Dolnjih Slavečih je svoja vrata odprl Kmetijski center Kmetijsko gozdarske zadruge Sloga.

 

Vse bolj se zdi, da se letos narava ne bo prebudila, zato upajo, da bo dodatna pobuda k prebujanju narave otvoritev Kmetijskega centra Sloga. Domačini vajeni trgovine »Pri Ferki« so se že pošteno veselili te otvoritve, saj kot pravijo, če drugo ne, tam koga srečaš, kakšo rečeš ali pa se potožiš nad situacijo.

Ob otvoritvi so ob zvoku harmonike zaplesali učenci osnovne šole Grad, nekaj besed pa sta spregovorila tudi direktor Kmetijsko gozdarske zadruge Sloga Marijan Roblek in župan občine Grad Daniel Kalamar. Pripravili so tudi pogostitev ter otvoritvene popuste na vsa olja, nekatera krmila in škropiva.

več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.04.2013 ob 11:46 Stroka gost

      Lepo, da se je trgovina pri "Ferki" spet odprla, kajti vsi smo komaj čakali na to. Imajo bogato ponudbo in konkurenčne cene, da o prijaznosti niti ne govorim. Kljub slabemu vremenu se je zbralo precej ljudi, Ferkovi pa so poskrbeli za pester program ( vrteške folklora je bila enkratna) in " maksimalno pogostitev" za vse prisotne. Veliko poslovnih uspehov želim.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.