https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Vrtinec smeha v Skakovcih

Skakovci, 07.04.2013 ob 8:30  

Macho in Mejke sta svojimi prijatelji poskrbela za pravo dozo smeha.

 

V gasilski dvorani v Skakovcih ni bilo obraza, ki sinoči ni imel nasmeha vse do ušes. Macho in Mejke sta v goste povabila svoje odrske prijatelje in tako popestrila sobotni večer marsikateremu obiskovalcu. Združila sta zabavo in dobrodelnost, saj sta prostovoljne prispevke namenila v dobrodelne namene.

Na odru so se sinoči predstavili Dramska skupina Močnikovi iz Rogašovec, Ljubiteljska gledališka skupina Kroške tikvi, Ljubiteljska gledališka skupina Zgrebaši iz Pečarovec, Kulturno umetniško društvo Tišina in Tara Šantavec. V vlogi voditeljev programa pa sta se preizkusila kar gostitelja, ki sta se tudi pri vodenju prelevila v različne like. 

več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.