https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

V lekarni s pištolo zahtevala zdravila

06.10.2010 ob 13:32  

Z murskosoboške policijske uprave so danes sporočili, da je prejšnji teden v lekarno v Lendavi vstopila neznana zamaskirana oseba (črna kapa z izrezom za oči na glavi, rokavice..), oblečena v črna oblačila.

Pištolo, ki jo je držala v roki, je neznana oseba uperila  proti farmacevtki in od nje zahtevala  zdravila TRAMAL, RETAD in HELAX.

Ko ji je farmacevtka izročila zahtevana zdravila, je neznana oseba lekarno zapustila.

Lendavski policisti so z ogledom kraja z intenzivnim zbiranjem obvestil ugotovili, da je dejanja utemeljeno osumljena 20-letna odvisnica od prepovedanih drog, ki začasno biva na območju Lendave.

Na podlagi odredbe sodišča so opravili hišno preiskavo na začasnem naslovu osumljenke, kjer so bila najdena in zasežena oblačila, ki jih je osumljenka nosila v času ropa, zdravila in plinska pištola, ki je bila uporabljena pri izvršitvi kaznivega dejanja.

Zaradi utemeljenega suma kaznivega dejanja ropa bodo osumljenko kazensko ovadili.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. cvetko
      01.11.2010 ob 19:25 cvetko

      Tega lahko pričakujemo čedalje več.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.