https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Nekdanji hrvaški predsednik Stipe Mesić obiskal Radence

Radenci, 17.04.2013 ob 7:30  

Nekdanji predsednik Republike Hrvaške Stipe Mesić je obiskal Zdravilišče Radenci, ki deluje v skupini SavaHotels.

Vodstvo Zdravilišča Radenci je visokim gostom iz sosednje Hrvaške predstavilo bogato, več kot 130-letno tradicijo z najstarejšim zdraviliškim hotelom za rehabilitacijo bolezni srca in ožilja v Sloveniji, ter današnjo celovito ponudbo uglednega zdraviliškega centra, kjer na letnem nivoju poskrbijo za skoraj 33.000 gostov. Ti Radence, ki so poznani po edinstveni naravni mineralni vodi in skupno kar štirih zdravilnih faktorjih, obiščejo z različnimi zdravstvenimi motivi. Med pomembnimi so tudi gostje iz sosednje Hrvaške, ki so lani v Zdravilišču Radenci ustvarili za skoraj sedem odstotkov več nočitev kot v letu poprej. 

Ogledali so si tudi naravne in kulturne lepote Prekmurja

Po kosilu v Hotelu Radin s predstavniki vodstva Zdravilišča Radenci, ki sta se ga udeležila tudi direktor Splošne bolnišnice Murska Sobota dr. Bojan Korošec in škof Evangeličanske cerkve v Sloveniji Geza Erniša, so gostom razkazali tudi druge naravne in kulturne lepote Prekmurja. Med drugim so si ogledali tudi Terme 3000 - Moravske Toplice in Splošno bolnišnico v Murski Soboti.  

Stipe Mesić v družbi predstavnikov Zdravilišča Radenci in vabljenih gostov - od leve proti desni: Miha Veberič, Gorazd Gider, Stipe Mesić, Vojo Lukič, dr. Bojan Korošec, Tomislav Jakić in dr. Nusret Čobo


Avtor fotografije: Dani Mauko

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.04.2013 ob 15:25 gost gost

      Namen obiska?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.