https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V Bakovcih s skupnimi močmi obnovili športni objekt

Bakovci, 18.04.2013 ob 7:00  

V Bakovcih je minulo soboto popoldan v sklopu čistilne akcije potekala dobrodelna akcija obnove športnega objekta. Sodelovala so mnoga tamkajšnja društva.


Krajevna skupnost Bakovci je organizirala čiščenje in pleskanje prostorov objekta na Športno-rekreacijskem centru Bakovci. Zaradi trenutne finančne krize so se v KS odločili k sodelovanju povabiti društva, ki pa so tudi dobila prostore v objektu za svoje delovanje v objektu. Prostovoljci so objekt očistili in prepleskali, ves material pa je priskrbela krajevna skupnost.

»Odziv na akcijo je bil pozitiven in rezultat tega je lep,prenovljen objekt. Želimo si, da bi objekt koristno uporabljala različna društva in da bi ta ponovno zaživel. V našem kraju že dolgo ni bilo tovrstne prostovoljne dejavnosti, zato mislim, da so krajani s tem pokazali lepo gesto. Na ta način smo veliko privarčevali, zato se zahvaljujemo vsem, ki so sodelovali pri akciji,« je povedala predsednica Krajevne skupnosti Bakovci Nives Cajnko.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.04.2013 ob 7:09 navijač gost

      Kelko je mura 05 špilala?

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.04.2013 ob 8:19 soboški gost

      pohvalno, res lepa gesta.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.04.2013 ob 15:59 sosed gost

      Bakovčari vsaka vam čast. Nonstop mate nekšo dogajanje, pri nas pa???

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.04.2013 ob 16:23 čarli gost

      Viš kak so tej pametnisami si vse napravijo pa je še zanimivo ka so ženske tam ka malo jo primeš ma makar lucko pa pa maš bole volo delati ja z ženskami mislim ovi tepčeki pa tak ne vidijo nikaj drugo kot pleskanje ha ha res lepa gesta .

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      18.04.2013 ob 21:28 gost gost

      @navijač..mura je po svoji stari navadi pušnila..ka si pa mislo'?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      18.04.2013 ob 22:37 mokoššš gost

      Lepo bi bilo če bi še zamenjali staro azbestno streho (zavedati se moramo tveganja, ki ga prinaša uporaba azbestnih izdelkov. Nevarno je lahko že eno azbestno vlakno.) Mislim, da bi se našlo toliko denarja za novo streho, prostovoljci pa bi zagotovo pomagali pri prekrivanju.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      21.04.2013 ob 20:35 vb gost

      h

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.