https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Mura v gosteh klonila proti Kopru s 3:1

Koper, 18.4.2013  

Nogometaši Mure 05 so  v 25. krogu Prve lige Telekom Slovenije v gosteh izgubili proti Luki Koper s 3:1 (1:0).


Stadion Bonifika, gledalcev 400, sodniki: Žnidaršič (Kranj), Pavlič (Laze v Tuhinju) in Mikača (Višnja Gora).

Strelci: 1:0 Štulac (14.), 2:0 Galešić (61.), 2:1 Šimić (87.), 3:1 Galešić (88.).

Luka Koper: Nenezić, Mavrič-Rožič (od 77. Bradaschia), Hadžić, Blažič, Pučko, Palčič, Galešić, Štulac (od 82. Perger), Brečević (od 90. Lotrič), Črnigoj, Čovilo.

Mura 05: Draković, Majer, Rep, Vaš (od 55. Ploj), Travner, Šimić, Mörec, Barbič, Kurbus (od 60. Vinko), Sačer, Maruško.

Rumeni kartoni: Čovilo, Pučko; Kurbus.

Foto: Arhiv Pomurec.com

Koprski nogometaši so v tretjem medsebojnem dvoboju v sezoni še tretjič ugnali Sobočane. Z enajsto zmago, drugo domačo zapored, v prvenstvu so dokaj trdno na četrtem mestu lestvice, medtem ko je Mura precej trdno na dnu.

Nevarneje so začeli gosti, ko je v drugi minuti po kotu Mario Sačer z vsega petih metov z glavo streljal čez domača vrata. Domači so povedli iz prvega resnega napada. Leo Štulac je žogo mojstrsko s prsmi sprejel približno 18 metrov od gola, nato pa z volejem zadel v levi kot Murinih vrat. Deset minut pozneje je Matej Pučko lepo preigraval po levi strani, pritekel na rob kazenskega prostora Mure, močno streljal, vratar gostov Filip Draković pa v rokometnem slogu z nogami obranil ta strel. Do konca prvega polčasa je sledila prava uspavanka.

Drugi polčas se je začel z lepo priložnostjo najstnika Domna Črnigoja, ki je po podaji Gorana Galešića streljal z desetih metrov le kakega pol metra mimo gola. V 54. minuti je Pučko pritekel sam pred vratarja Drakovića, ki pa je bil v dvoboju ena na ena uspešnejši. Sedem minut pozneje se je Galešić s približno 25 metrov nenadoma odločil za strel, vratar Mure pa je z začetniškim posredovanjem omogočil domačim povišanje vodstva.

Sledile so minute črno-belih. V 79. minuti je Sačer sam neoviran z lobom poskusil premagati Igorja Nenezića, ki je stal precej iz vrat, a je žoga zadela prečko, odbite žoge pa Vedranu Vinku z vsega petih metrov ni uspelo potisniti v mrežo. Zasluženi zadetek so gosti dosegli v 87. minuti. S pravim "evrogolom" s prostega strela s 25 metrov je nase opozoril Marko Šimić. Ko so gledalci mislili, da se bo tekma zapletla, pa je vsega nekaj trenutkov pozneje Galešić s skoraj 30 metrov z duhovitim lobom premagal Drakovića za končnih 3:1.

STA

    Komentarji

    1. gost
      18.04.2013 ob 9:04 Gost gost

      Vsaka čast golmanu "vratar Mure pa je z začetniškim posredovanjem omogočil domačim povišanje vodstva.", " duhovitim lobom premagal Drakovića za končnih 3:1.", "žoga je Drakoviću zletela med rokami in končala v mreži.", " Rep je izgubil žogo 30 metrov od gola, do nje je prišel Galešić, ki je videl, da Draković stoji izven svojih vrat in žogo z lobom poslal v mrežo.", " žoga pa je Drakoviću zletela med rokama in domači so povečali svoje vodstvo.". To je kopirano iz prekmurskih spletnih portalov. Kakšne so bile stave na zmago Kopra in število doseženih golov? Pa sumljiva vplačila? Vsi znamo što je krijv. Topič. Muraš

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.04.2013 ob 9:48 aaa gost

      Ge san za Muro in sovražim razne TOPIČARE in ČOPICARE, ampak Draković nej mijmo golmana bejžo!! V 1. ligi nega slabšoga golmana, on je kaliber ob 5 krat tedenskem treningi, maximalno za POMURSKO LIGO!!

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.04.2013 ob 10:11 Gost gost

      Podporo na izredni skupščini trbej gverati. aaa mijsliš, ka de dečko odo na dodatne treninge. Nazadnje, da je mi je trener pravo, ka slabo brani se je svado. Pa bi jemi dodatni treningi pomagali. Mijslin ka de se pa v kratkon posvejto študiji, kar je tudi najboukše za njega. Ka pa kaj pravi meneđerka za krizo? Pa murino dejte? Muraš

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.04.2013 ob 10:51 topić gost

      mura s takšnim kadrom kak ga ma,be še v tretje ligi probleme mela.kar se pa golmana tiče stave je špilo na hendicap ka zgibijo,tak je bar keš dobo,ka pri muri ga tak ne dobi.leko 7 krat na teden trenera pa nede bokše,ka nema talenta!

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      18.04.2013 ob 11:53 mike gost

      2 liga vračamo se domov kam tudi spadamo kar se tiče igralskega kadra, kar se pa tiče financ pa je 5 liga tudi prehud zalogaj

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      18.04.2013 ob 12:06 kvazinavijaci gost

      E vi ste stvarno doktori za vse. Eti se zaj na golmana spravlate, keri skoro zašenki špila že 2 leti, ka se je lani vozo z lj na treninge ka je pomago klubi...Filip ma en problem, kda je nej siguren v obrambo je te še menje v sejbe siguren, od toga pa takše napake. Ka san ščel povedati pa je, igralski kader je drugači čistak spodoben za 1 ligo, samo nega motivacije, to se vidi od golmana naprej, vsi znajo kak de za 1 mesec. Za Filipa ste povedali, pijtajte se še kak Bohar špila spomladi, o Ploji-vzahajočoj zvezdi kao- rajše nebi, za Repa smo tak znali že ka bou, pa še dele se da naštevati.. dečki so navoljeni ali pa samo čakajo ka odijdejo po sezoni. Vsi ka pluvate, zaj te pametni vsi če Mure več nede, za 7,8,9 let da se pa vrnemo te pa glasni, vmes vas nigi nede, še najmenje na tekmaj.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      18.04.2013 ob 12:15 gost gost

      ... zašenki špila že 2 leti, ka se je lani vozo z lj na treninge ka je pomago klubi... zaradi toga njemi zdaj tolerejrate tou ka mijmo sejka nonsto? Filip ma resno en problem. ne vej braniti! dečko dela iz tekme v tekmo vejče napake. naj ide rajši študejrat. v bistvu v toj ekipi izstopata edino teva hrvata pa vinko pa vaš iz nafte... vsa ostala murina deca si vsi skupaj ne zaslužijo 100 evrov na tekmo. Rep se pa naj goni nekan v tri PM, butec štajerski se samo norca dela pri muri iz mure in prekmurcov.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      18.04.2013 ob 12:15 gost gost

      ma ka če nama mura..ajmo Odranciii.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      18.04.2013 ob 12:47 nik gost

      4 tocke za aluminijom....ge so sponzori! Iz dneva v dan vecji minus..... GE JE ZDAJ KRIZNA MENENDZERKA? ENAKO SRANJE KAK TOPIC! DAJTE DECKON NA TRENINGI KA DO TRAVO KADILI, MOGAUCE DO TE KAJ BAUKSE in bole veselo SPILALI.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      18.04.2013 ob 12:49 KAR NEKDO gost

      Ne slepite se, Muri ni mesto v drugi ligi, njej je mesto v peti ligi in nikjer drugje. Ker ni sposobna več. Kje je sedaj KRIZNA MENEDŽERKA? Skriva se!!!!!!!!! Naj pove kako in kaj. Kje so javni podatki od koncerta, ko so tako govorili, da bo vse jasno? Bojim se da bo samo še hujše. Fantje, odigrajte do konca kolikor ste sposobni, potem pa : KUD KOJI MILI MOJI. Samo rešite se Mure.

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      18.04.2013 ob 12:53 uprava ???? gost

      Marca je bilo povedano,ka de konec meseca skupščina ali nika od toga :-( Te nas tak nategavlejo kak OF prle :-) Kda vidiš,što nan klub vodi je lejko vsen jasno Predsednik: mag. Nataša Horvat Športni direktor: v.d. Fabijan Cipot Direktor: Uroš Števančec Za golmana nemam besed :-( mislin ka je nišče nej na spomlad telko golov dobo kak on,tretina golov bar pomojem gre na njegovo dušo :-(.To pa je tisto kda stariši forserajo svoje :-)Takšne igralce ka enkrat klub na cedilu pustijo te pa nazaj pridejo bi ge prepovedo.Malo se spomnite kelko jih je in jih je bilo ka so odišli doj srali klub in vodstvo ,te pa nazaj prišli ka so drugi klub nej mogli najti pa je mura pa bila dobra za nekaj časa te pa pa ista pesem.

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      18.04.2013 ob 13:08 mike gost

      Glejte ljudje sprašujete kje je krizna menendžerka, samo vi ne razumete vsega, namreč ona ni za reševanje krize ampak za ustvarjanje krize, taka menendžerka!

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      18.04.2013 ob 14:20 ges gost

      Ka mi tau za golmana mamo... ges razmen ka se tüde golmani kdaj pa kdaj reden kiks zgodi, ampak Drakoviče se to dogaja na totalno sakši bože tekmi!!! Včeraj je bil glaven krivec za vse tri gole!!! Bogatinov je absolutno prav mel, gda je izjavo ka je on glaven krivec za poraze! V nedelo iden na tekmo, pred vhodon počakan na začetek tekme, pa če mo vido ka de še itak Drakovič brano sploj nemo not šal, ampak se obrnen pa iden domov...

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      18.04.2013 ob 14:22 faca gost

      Vse to je odraz dela Topiča in Župana ki ga je podpiro.Novo vodstvo pa podpiram ker se trudi rešiti našo MURO.Filipa pa ne krivim nič Đuro trener je kriv čas ga je povozil ni sposoben več za trenera.

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      18.04.2013 ob 14:26 Loli gost

      V nedeljo je zelo pomembna tekma z gorico g.šimundži predlagam da začne tekmo tudi z vratarjam,kajti taktika brez vratarja se ni obnela,saj naš igralec .ki naj bi bil vratar je. Brez veze na igrißču. Pa brez zamere. Ampak zdaj smo pa že rejsan katastofalni za takšen klub kak je mura Vsaj nekoč bila

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      18.04.2013 ob 14:28 mura 05 gost

      šimundža zapustil muro,prihaja golovan golovič

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      18.04.2013 ob 14:29 KAR NEKDO gost

      Sprijaznite se, da je to vaša realnost in pika Peta liga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      18.04.2013 ob 14:30 FATA gost

      GES zdaj blatiš golmana te pa da nas je v Evropi reševal je dober bil.Spravi se vgol ti brani pa mo vidli kak si čeden.Filip podpiram te.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      18.04.2013 ob 14:38 faca1 gost

      faca rejsan si faca vsi drugi so zdaj krivi samo ta elita kera vodi klub nej.Topič je že šel v pozabo,sedaj so drugi tu keri so tudi se fele obečavali od sponzorov,investitorov,transparentno delo......čista nika se je do sedaj od tega nej zgodilo,zakoj rejsan ne povejo kak je eden že pito kak je bilo z koncertom in denarjem ?Zakoj še nej bilo skupščine ?Zakoj predsednica ne pove kak je z sponzori ?Zakoj ne povejo kak davlejo in kelko davlejo plače igralcem ? Tebi pa so sedaj krivi ka gibijo pa pacerske gole dobivlejo Đuro,Topič in Župan ne boj smejšen.Je prišo opevani trener v klub ?Je prišo nazaj golman ?Je osto Bohar ?Je Fabi grato to za ka se je grebo in minero klub za sako ceno samo ka de on glaven ? Vse to se je uresničilo ali rezultatov NEGA. Ha ha ha po ton takšem so za mene največi krivci Kutoš,Belec in še predhodniki :-)

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      18.04.2013 ob 17:15 z-b- gost

      Kak štejč si gučijmo, kakšne gole dobijva Drakovič tou je nej za vrvati. Zna se ka je golman pou ekipe na žalost je trenutno golman pou slaboga. Ge ne sprejemam razložitev ka ne dobijo pejneze pa takšne zadeve, či kumi nej kaj praf naj ne špila nej pa ka špila pa napravi več škode kak či ga ne bi bilou. Načik pa ka mijslite ka de predsednica sakšomi drekaši keri se najde na forumi razlagala kak se dela z pejnezami pa z sponzorami tou se vijdi da se vijdi na kunci sezoune pa te lejko lapate ka eni samo tou znate. Ge san še izdak strasten navijač Mure pa mo ousto še dale.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      18.04.2013 ob 19:35 sunce ti kalajsano gost

      ni denarja ni igre je tak?

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      18.04.2013 ob 23:38 riki gost

      Gost-faca1,ne modruvli,za vse je krif Topič, ker ni že lani odstopil, potem bi tudi igralci ostali, pa bi bilo vse drugače. Samo nemreš nič,ker je pač Topič mislo,da je mura njegova, zaj pa mate to kar je. Vsi vi ki pišete proti novi upravi pa ste itak navijačih teh vaških klubov, ki bi jih pol trebALO UKINITI, sem bil na par tekmah , pa vidim samo brsanje v noge, pa komentare proti muri.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      19.04.2013 ob 6:41 ???? gost

      riki,če smo mi navijači vaških klubov,si pa ti verjetno iz nemčavec :-)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      19.04.2013 ob 13:05 Gost gost

      Što zna kama je vesno Chico ali Mucichico. Telko lejpoga, kao "of keden" je meu za napijsati. Zakoj zdaj nika o predsednice "of keden" ne pijše. Najbole mo si pa mo ga zapoumnili po izjavi, ka bi on prišo na Murin koncert, če bi biu drujgi den , nej pa v petek, ka te majo drujštva sestanke ali ka že. Ajde dečak napijši neka za " of keden". Lejko tüdi of keden de sunčno, če nede načik.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.