https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Na Gradu odprli razstavo primerov dobre prakse krajinskega planiranja v Sloveniji

Grad, 20.04.2013 ob 8:30  

V  aprilu, ki velja za mesec krajinske arhitekture, so na gradu Grad otvorili razstavo Primeri dobre prakse kot izhodišče za oblikovanje krajinske politike Slovenije.

Razstavo je odprla predsednica DKAS Suzana Simič in jo na kratko predstavila. Otvoritve razstave se je udeležil tudi dr. Anton Vratuša in župan občine Grad Daniel Kalamar, ki je med povabljenimi pomurskimi župani sameval. Ob tej priložnosti je Stanka Dešnik predstavila tudi projekt Krajinskega parka Goričko, in sicer obnovo in ureditev grajskega dvorišča ter projekt ureditev vrta spominov in tovarištva v Petanjcih, ki ga izvaja Ustanova dr. Šiftarjeva fundacija.

več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.