https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Eko dan v ljutomerskem vrtcu

Ljutomer, 23.04.2013 ob 15:00  

V Vrtcu Ljutomer so tudi letos obeležili 22. april, Dan Zemlje, v vrtcu so namreč imeli Eko dan. Letos poteka pod geslom »Zemlja skupen dom vsega živega«.


Ob tem dnevu so pripravili številne aktivnosti. Pripravili so pester kulturni program z otroki njihovega vrtca in gosti. Posebni poudarek so dali tudi medgeneracijskemu druženju. Gosti so bile članice DU Ljutomer, varovanci Doma starejših občanov Ljutomer, varovanci VDC Ljutomer, dijaki Gimnazije Franca Miklošiča Ljutomer, prostovoljci tovarne Krka in mag. Olga Karba, ljutomerska županja.

Uvodoma je vse prisotne pozdravila Marija Pušenjak, ravnateljica Vrtca Ljutomer, in povedala nekaj besed o varovanju okolja in kako spodbujati otroke k zdravemu odnosu do okolja in ohranjanja le tega. Prav tako je zbrane nagovorila ljutomerska županja. Nagovor o pomladi in o pozitivnem odnosu do okolja pa je imela Karmen Kosi.

V kulturnem programu so nastopili otroci iz vrtca, varovanci iz VDC in dijakinje ljutomerske gimnazije.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.