https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V DSO Ljutomer pomurski domovi tekmovali v tomboli

Ljutomer, 25.04.2013 ob 15:35  

Včeraj so imeli v Domu starejših občanov Ljutomer prav poseben dan. Pripravili so namreč tekmovanje v tomboli, ki so se ga udeležili tudi predstavniki nekaterih pomurskih domov za starejše.


Igranja tombole so se tako zraven ljutomerskega DSO udeležili tudi stanovalci Doma Janka Škrabana iz Beltincev, Doma Danijela Halasa iz Velike Polane, Centra za starejše Murska Sobota in Doma starejših Lendava. Srečali so se predvsem z namenom druženja, krepitve medsebojnih odnosov med domovi ter zabave. Druženje so si popestrili tudi z glasbo in petjem.

Tudi lansko leto so se srečevali na podobnih druženjih, dobili so se štirikrat, igrali pa so potapljanje ladjic. Vsakič je srečanje organiziral drug dom. Letos imajo v načrtu podobno izvedbo, le da so se jim v tem letu na novo pridružili stanovalci Doma Danijela Halasa iz Velike Polane.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.