https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Vlada dala soglasje Bojanu Korošču za nov direktorski mandat

Murska Sobota, 26.04.2013 ob 9:46  

Vlada je včeraj dala soglasje k imenovanju Bojana Korošca za direktorja Splošne bolnišnice Murska Sobota. Bojan Korošec je  bolnišnico vodil pretekli mandat od leta 2009 naprej, bolnišnico pa je vodil tudi v letih od 1997 do 2004. Je specialist internist, managerska znanja pa je pridobil tudi na seminarjih Management v zdravstvu IEDC Bled in na Gea Collage v Ljubljani.

Murskosoboška bolnišnica je v zadnjih letih naredila velike korake v smeri boljše kakovosti in varnosti, pridobili so mednarodno akreditacijo, naziv Učna bolnišnica, med drugim so prenovili očesni oddelek in oddelek internistične intenzive ter odprli nov ortopedski oddelek. V celoti so zaključili z enim največjih projektov energetsko sanacijo bolnišnice. V zadnjih štirih letih je bolnišnica poslovala pozitivno, le v letu 2011 z izgubo. Največji problem je še vedno nepokrita izguba preteklih let do leta 2009, ki se odraža na slabši likvidnosti bolnišnice.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.04.2013 ob 17:45 feri gost

      Vsekakor pričakovana odločitev. V zadnjih letih je naša bolnica veliko vlagala v posodobitev, kar je dobro za vse na levi in desni strani Mure - to je zasluga vodstva, ki si zasluži nov mandat!

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.04.2013 ob 18:21 sova gost

      Pričakovana odločitev, seveda bolnišnica ni direktor, ampak so ljudje - zaposleni, ki nam prihajajo nasproti ko se znajdemo pred vrati, treba bo vlagat v ljudi predvsem v kulturo profesionalnega vedenja s predpogojem profesionalnega znanja SLEHERNIH profilov zaposlenih, zavedati se moramo, da neprijaznost ni predmet izgovora racionalizacije ipd.

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.04.2013 ob 23:27 rafko gost

      ki pa je mocek?

      0 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.04.2013 ob 12:42 mocek gost

      Pri Urški. Masaža pa to.

      2 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      28.04.2013 ob 17:37 matilda gost

      maček pa kosi finance in prikriva direktori

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      28.04.2013 ob 17:42 strup gost

      uprava sb čisti strup

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.