https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

mag. Robert Celec: Čas je za novo energijo!

08.10.2010 ob 20:04  

Moja načela, v katera verjamem in po njih živim, so: ... ljubi svojega bližnjega, delaj dobro vsem ljudem, svoj kruh si pridobivaj brez škode za druge in ne boj se govoriti resnice.

Murska Sobota je na točki, ko potrebuje preporod na vseh področjih. Odraščal sem v delavski družini v skromnih materialnih razmerah, a vendar me je življenje naučilo, da se z delavnostjo, pridnostjo in ustvarjalnostjo da ustvariti zelo veliko. Moji bližnji in prijatelji so mi v življenju vedno stali ob strani in me nagovarjali, da zmoremo bistveno več kot se včasih zdi, samo ambiciozni moramo biti in si predvsem želeti več. In tudi Murska Sobota skupaj zmore bistveno več kot do sedaj. Od vas pa  je odvisno, ali si tudi želi več. Te volitve lahko marsikaj spremenijo.

A višje cilje lahko dosežemo le z veliko sodelovanja in tudi prepiha idej. Te dni sem se srečal z mnogimi od vas. Opozarjali ste me na mnoge majhne in velike, za naše življenje pomembne podrobnosti. Tudi veliko idej ste mi posredovali. V našem programu smo veliko vaših predlogov zajeli, zato je naš program razvoja Mestne občine Murska Sobota narejen po meri ljudi. Je pa tudi realen in izvedljiv. Poleg tega, da imamo v programu navedeno, kaj vse bomo storili, imamo tudi navedene vire, način ter terminski načrt izvedbe. Od obljub bomo prešli k dejanjem in verjamem, da boste naš program vzeli za svojega, da ga bomo lahko skupaj z vami čim prej uresničili.

Med poštenimi ljudmi velja, da je besedo treba držati in da štejejo samo dejanja. Dajem besedo, da bom dostopen, a odločen, pošten, resnicoljuben in predvsem zelo zahteven do samega sebe in svojih rezultatov dela. Vrata bodo odprta vsakemu z dobrimi nameni. Dostop do vodstva občine bo za posameznike, predstavnike društev, podjetij in ostalih enostaven, hiter in enakopraven. In nenazadnje, dajem besedo, da bodo sledila premišljena, odločna in ciljno naravnana, poštena dejanja.

Vabim vas, da na volitvah izberete novo energijo za lepšo prihodnost in za župana obkrožite številko 3 ter za mestni svet številko 7

Veselim se zaupanja vas, vaših bližnjih, vaših prijateljev in znancev. Obljubljam, da vas ne bom razočaral. Odločilen je lahko vsak glas.

mag. Robert Celec, kandidat SDS za župana Mestne občine Murska Sobota

www.robertcelec.si

----------------------

Danes se je odvil zaključni obisk volilne kampanje v Černelavcih

Prisotnim je županski kandidat Celec predstavil svoj program in navzočim dal možnost za vprašanja in komentarje glede perečih problemov občine kot tudi krajevne skupnosti.

Prav tako so se predstavili tudi kandidati za svetnike in povedali, kakšni bodo njihovi cilji v Mestnem svetu Murska Sobota, če jim bo uspelo zmagati na volitvah. "Skozi celotno volilno kampanjo smo doživeli zelo dober odziv po krajevnih skupnostih, saj so bila naša srečanja vedno zelo dobro obiskana, tako da optimistično zremo v nedeljske lokalne volitve," pravijo v murskosoboškem odboru SDS.

PR PRISPEVEK

    Fotogalerija