https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

Pripravljalna tekma naše reprezentance z Nemci v Murski Soboti

7.5.2013  

Pomurske ljubiteljice in ljubitelji odbojke bodo po dolgem času prišli na svoj račun. V Murski Soboti se  namreč obeta odbojkarski spektakel, kot ga tukaj še ni bilo. Prihaja slovenska moška odbojkarska reprezentanca, ki se bo v športni dvorani I. osnovne šole Murska Sobota pomerila z Nemčijo, eno najboljših reprezentanc na svetu.

 

 

Prijateljska tekma bo odigrana v petek, 17. maja z začetkom ob 19. uri. Organizatorji obljubljajo, da se boste lahko po tekmi fotografirali z najboljšimi slovenskimi reprezentanti, kar je še dodaten razlog, da tega spektakla ne zamudite. Vstopnice v predprodaji si bo mogoče zagotoviti od ponedeljka, 13. maja naprej v kavarni Maximo (TC Maximus) v Murski Soboti.

 

Priprave za kvalifikacije

Reprezentanca je s pripravami začela 3. maja v Ljubljani v dvorani na Galjevici. Jutri bo reprezentanca za nekaj dni odšla v Planico, pred odhodom v Mursko Soboto pa bo v sosednji Avstriji odigral prijateljsko tekmo z domačo reprezentanco. V Murski Soboti bodo nato nadaljevali s pripravami, kjer jih čaka, kot smo že uvodoma omenili, prijateljska tekma z nemško reprezentanco.

Začetek kvalifikacij

Potem bodo do začetka kvalifikacij za nastop na svetovnem prvenstvu v Ljubljani, kjer bodo od 24. do 26. maja igrali proti Izraelu, Madžarski in Moldaviji. Za konec tega reprezentančnega ciklusa pa jih 1. in 8. junija čakata še tekmi s Hrvaško v okviru dodatnih kvalifikacij za nastop na evropskem prvenstvu.

 

Seznam kandidatov za reprezentanco:

- organizatorji igre: Jan Brulec (Calcit Volleyball), Matija Jereb (Salonit), Grega Ropret (ACH Volley), Dejan Vinčič (brez kluba).

- sprejemalci: Klemen Čebulj (San Giustino, Italija), Andrej Flajs, Jan Klobučar (oba ACH Volley), Alen Djordjević Kamenik (Cankaya, Turčija), Jan Planinc, Jan Pokeršnik (oba Calcit Volleyball), Jernej Potočnik (Olympiacos, Grčija), Tine Urnaut (Vibo Valentia, Italija).

- blokerji: Matevž Kamnik (Unterhaching), Danijel Koncilja, Dane Mijatovič (oba Salonit), Mario Koncilja (Panvita Pomgrad), Alen Pajenk (Macerata), Matej Vidič (ACH Volley).

- korektorji: Mitja Gasparini (Hyundai Skywalkers, J. Koreja), Matej Mihajlović (Maribor), Alen Šket (ACH Volley).

- prosti igralci: Aleš Fabjan (ACH Volley), Miha Plot, (Lennik), Jani Kovačič (Salonit).

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.05.2013 ob 18:56 realist gost

      Kelko pa pride karta? Zna što?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.05.2013 ob 20:14 pesimist gost

      Cena vstopnice znaša 5,00 €

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.05.2013 ob 7:28 ALOALO gost

      Kelko jih ge poznan, PANVITA POMGRAD, do pa pretiravale, kak že v plavoj skupini.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.05.2013 ob 7:29 ALOALO gost

      Se moren popravete, realna cejna, končno.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      14.05.2013 ob 15:52 asa gost

      ALOALO cena je bila celo leto 4€, tudi v plavoj skupine. Mislen ka je to nej pretirana cena za karto

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.