https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Prišla v odklenjeno stanovanje in ukradla več predmetov

11.05.2013 ob 7:40  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali prometno nesrečo z gmotno škodo, štirinajst kaznivih dejanj, osem kršitev javnega reda in miru, pridržali eno osebo, tri primere povoženja divjadi in dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih.

 

Na področju kriminalitete so obravnavali štiri goljufije, pet tatvin, dve poškodovanji tuje stvari, dve lahki telesni poškodbi in odvzem mladoletne osebe. V Murski Soboti sta moški in ženska prišla v odklenjeno stanovanje v katerem je spal lastnik. Iz stanovanja sta ukradla več različnih predmetov. Bila sta prijeta v bližini. Ukradeni predmeti so jima bili zaseženi in vrnjeni lastniku.  

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnih prostorih in štirikrat na javnem kraju. Kršitelj, ki je doma razbijal hišni inventar in druge predmete kljub intervenciji policistov s kršitvijo ni prenehal. Zaradi tega je bil pridržan na PP v Murski Soboti.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali dopoldan na območju Murske Sobote.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.