https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Nogometašice Teleing Pomurja premagale Radomlje in že postale državne prvakinje

Beltinci, 19.5.2013  

V Beltincih sta se v 19. krogu Slovenske ženske nogometne lige pomerili prvo in tretjeuvrščeni ekipi ŽNK Teleleing Pomurje in ŽNK Radomlje. Dobrih 100 ljubiteljev nogometa je videlo zmago domačih nogometašic s 5:0. Proti večeru je prišla še novica, da so nogometašice Maribora premagale Rudar Škale, kar pomeni, da so nogometašice Pomurja dva kroga pred koncem že državne prvakinje.

Teleing Pomurje: Pavlovski, Zelko, Prša, Benak, Nikl, Marič, Rogan, Kolbl, Eržen, Tibaut in Vrabel. Klop: Kosi, Rozmarič, Jelen, Kozar, Belcl, Zadravec in Godina.

Radomlje:  Čevnik, Begič, Prošek, Murovec, Kralj, Babič, Jazbar, Rojc, Šarlah, Ivanuša in Boh. Klop: Jerebic, Trček, Sršen in Jagarinec.

Glavni sodnik: Matej Čontala

Tekma, ki bi se morala začeti ob 11.00 se bo začela z nekajminutno zamudo zaradi poznega prihoda gostujočih nogometašic v Beltince. Tekmo si bo ogledal tudi Damir Rob, selektor ženske nogometne reprezentance.

ZAČETEK TEKME!

02.min: Prva priložnost za domače, do strela je prišla Erženova, a gostujoča vratarka je bila na mestu.

06.min: Kot za Pomurje. Po podaji iz kota je do strela z glavo prišla Niklova, a žogo preslabo zadela, in ustrelila mimo vrat.

13.min: Roganova je iz prostega strela poslala lep predložek pred vrata Radomelj, a je Maričeva bila prekratka in ni zadela žoge, zato je le-ta zletela mimo vrat.

14.min: Strel Kolblove je bil preslab za gostujočo vratarko.

17.min: Lepa, hitra akcija Pomurja, na koncu je do strela iz roba kazenskega prostora prišla Roganova, a ustrelila tik nad prečko.

19.min: Sedaj je bilo vroče pred domačimi vrati. Ivanuša je pobegnila domači obrambi, ustrelila proti vratom, že premagala vratarko, a žoga je na koncu zletela mimo vrat.

20.min: Priložnost za Vrablovo, ki je prišla do strela v kazenskem prostoru, a ustrelila preslabo in nastreljala gostujočo vratarko.

22.min. Še ena priložnost za Pomurje, Kolblova je šla sama proti vratarki, a namesto, da bi ustrelila je hotela preigrati vratarko, ki je bila spretnejša in priložnost je splavala po vodi.

26.min: GOOOL! 1:0 za Pomurje! Po hitro odigrani akciji je do zaključnega strela prišla Tanja Vrabel in domače popeljala v vodstvo.

38.min: GOOOL! 2:0 za Pomurje! Po podaji iz kota je bila najbolj spretna Kaja Eržen, ki je povišala na 2:0.

45.min: GOOOL! 3:0 za Pomurje! Po strelu Roganove je žoga zadela eno izmed gostujočih branilk, spremenila smer in pristala v mreži.

KONEC PRVEGA POLČASA! Nogometašice Pomurja so prevladovale v prvem polčasu in na odmor odhajajo z zasluženim vodstvom.

ZAČETEK DRUGEGA POLČASA! Moštvi nadaljujeta v nespremenjenih zasedbah.

52.min: Priložnost za gostje, do strela z okoli 25 metrov je prišla Begičeva, ki pa je ustrelila daleč mimo vrat.

54.min: GOOOL! 4:0 za Pomurje! Nina Marič je žogo pospravila v mrežo po tem, ko je prišla do odbitega strela. Hkrati menjava pri Pomurju, Kajo Eržen je zamenjala Špela Rozmarič.

55.min: Menjava pri Radomlju, igro zapušča Katarina Babić, vstopa pa Katarina Jagarinec.

66.min: Dvojna menjava pri Pomurju. Igro zapuščata Špela Kolb in Nina Marič, vstopata Karmen Godina in Urška Kozar.

72.min: Enajstmetrovka za Pomurje. Tanja Vrabl je prodrla v kazenski prostor, kjer so jo gostujoče igralke podrle. Hkrati menjava pri Pomurju. Iz igre Anja Prša, v igro Melani Jelen.

72.min: GOOOL! 5:0 za Pomurje! Tanja Vrabl je uspešno izvedla 11-metrovko.

75.min: Še zadnja menjava pri Pomurju. Iz igre Jasmina Zelko, v igro Sara Belcl.

77.min: Prečka za gostje! Lara Ivanuša je ustrelila iz velike oddaljenosti in stresla prečko domačih vrat.

83.min: Menjava pri Radomlju. Iz igre Marika Prošek, v igro Maja Trček.

89.min: Rumeni karton je zaradi prekrška nad Laro Ivanušo dobila Manja Benak.

KONEC TEKME! Nogometašice Teleing Pomurja so zasluženo dobile tekmo s 5:0.


NOGOMETAŠICE TELEING POMURJA ŽE DRŽAVNE PRVAKINJE

Popoldne je bila odigrana še tekma med ŽNK Rudar Škale in ŽNK Maribor. Ker so na tej tekmi slavile nogometašice iz Maribora, je prednost nogometašic Pomurja pred zadnjima dvema krogoma prvenstva že takšna, da so si predčasno zagotovile naslov prvakinj. Nogometašice bodo uspeh proslavile po zadnji tekmi, ki bo 9. junija v Beltincih. Dekletom iskrene čestitke!

Foto: uradna stran ŽNK Teleing Pomurje


    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.05.2013 ob 20:00 dudlica gost

      http://www.znkpomurje.com/index.php?option=com_content&view=article&id=268:prvakinje&catid=35:novice

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.05.2013 ob 21:34 PREKMURSKI ZET gost

      Bravo dekline, kapa vam dol!

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.05.2013 ob 22:36 žnk gost

      Zdaj pa še pokal vzeti v Kopri, pa je sezona popolna. Čestitke za dosežen naslov državnih prvakinj.

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.05.2013 ob 22:29 g gost

      V teh kriznih časih, predvsem v Pomurju, dosegati take rezultate z vsemi selekcijami na državnem in mednarodnem nivoju je že skoraj mala znanstvena fantastika. Čestitke za prikazano in doseženo.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.