https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Tadej Buzeti z novo pogovorno oddajo prihaja na TV AS

Murska Sobota, 23.05.2013 ob 12:00  

Oddaja Studio Plus na televizijske ekrane prihaja v torek, 28. maja, v njej pa bo Tadej Buzeti vsak torek gostil znane in manj znane obraze iz sveta politike, gospodarstva, kulture, zabave, športa itd.


Najbolj gledana pomurska televizija TV AS bo od prihajajočega torka bogatejša za novo pogovorno oddajo, imenovano Studio Plus. Tadej Buzeti, nekdanji urednik Pomurec.com in sedanji občasni novinar našega portala, se bo vsak torek pogovarjal z gosti iz različnih področij (politika, gospodarstvo, kultura, šport, psihologija, sociala, zabava itd.).

S Tadejem smo pred začetkom prve oddaje Studio Plus opravili kratek pogovor.

Doslej smo te v medijih lahko spremljali v časopisih in na internetu. Kako je prišlo do sodelovanja s televizijo AS?

Do sodelovanja je prišlo na pobudo direktorja TV AS Simona Balažica, ki me je povabil k vodenju pogovorne oddaje. Po začetnih oklevanjih sem našel dovolj motivov in izzivov, da sem povabilo sprejel. Delo na televiziji bo zame nova (pre)izkušnja, ki se je veselim.

Kako bo izgledala oddaja in kaj gledalci lahko pričakujejo?

Studio Plus bo pogovorna oddaja, v kateri bom vsak torek gostil enega gosta. Pogovarjali se bomo o resnih stvareh, ne bo pa manjkalo tudi sogovornikov z lahkotnejšimi temami. Skozi oddaje bom poskušal zajeti čim večji spekter sogovornikov, nekaj jih bo iz drugih krajev, glavnina pa iz Pomurja. Pomurci imamo vsekakor dovolj kompetentnih ljudi; takih, ki šele prodirajo na sceno, in takih, ki jo že »podirajo«. Dovolj pameti in prodornih misli je torej v pomurskih glavah, zato je prav, da jih prebivalci širom Pomurja slišijo.

Gledalcem obljubljam, da bom iz gostov in iz sebe iztisnil čim več koristnih misli. Kjer se bo dalo, bom iskal tisti plus, ki ga sedaj potrebujemo, tisto nekaj več.

Kaj bo tisti plus, ki ga boš iskal pri gostih?

Zanimale me bodo predvsem izkušnje iz realnosti, priložnosti, ideje, vizije. Vsekakor pa ne bom iskal samo plusov, ampak tudi minuse. Če bomo o njih javno spregovorili, lahko nekatere stvari premaknemo na boljše oz. v plus, če uporabim del imena oddaje. Bistveno je, da izhajamo iz tukaj in zdaj. Zame bo dovolj, če bom z gostom ob določeni temi nekomu dal misliti. Gledalce vabim, da skupaj z gosti in mano razmišljajo ter srkajo koristne informacije. Upam, da jih bo čim več in da bodo pogovori v oddajah zanimivi. 

Foto: Kristijan Škrlec

PREDVAJANJA ODDAJE STUDIO PLUS NA TV AS:

- Torek ob 18.05, 20.05 in 23.05

- Sreda ob 9.35 in 15.35

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.