https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Peljal se je po cesti in zagledal svoj ukraden Mercedes

14.10.2010 ob 15:19  

Oškodovanec iz soboškega območja je na relaciji Murska Sobota – Lendava vozil za osebnim avtomobilom Mercedes Brabus, ki je bil popolnoma podoben njegovemu avtomobilu, ki so mu ga pred leti ukradli na Hrvaškem. 

Na avtomobilu so bile pritrjene srbske registrske tablice. Policisti so v naselju Črenšovci avtomobil zaustavili in opravili temeljito kontrolo. Z ogledom in preverjanjem v Schengenski evidenci ukradenih vozil so ugotovili, da je osebni avtomobil znamke Mercedes, tip E 270 CDI Brabus, dejansko avtomobil prijavitelja, ki je bil leta   2005 ukraden na Hrvaškem na škodo prijavitelja.

Današnja tržna vrednost ukradenega avtomobila znaša 15.000,00 EUR.

Policisti so avtomobil zasegli in ga bodo po končanem postopku vrnili lastniku. Voznika ne bodo kazensko ovadili, saj je v postopku nesporno ugotovilo, da je avtomobil podarjen, uporabniki vozila pa niso vedeli, da je avtomobil ukraden. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. eazy
      15.10.2010 ob 11:47 eazy

      če bi meni što podaril takšen avto se ga tuj nebi branil

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. read
      15.10.2010 ob 12:06 read

      kak lejko ma človek telko sreče ka dobi podarjenenoga međoja :(

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. cvetko
      01.11.2010 ob 19:24 cvetko

      Itak je moral sam izsledit tatove, ker naša policija jih ziher ne bi odkrila.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.