https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POM-PROFIL

Denis Malačič - lovec na pustolovščine iz Prosenjakovec

29.5.2013  

Denis Malačič, 25-letni Pomurec iz Prosenjakovec, največ časa preživlja v Mariboru, kjer se loteva vedno novih podvigov na poti do uspešne kariere. Trenutno lahko spremljamo projekt "Denis Malačič in 100 izzivov", v sklopu katerega bo v soboto premierno potekala predstavitev njegove plesne točke.

Rubrika PROFIL na Pomurec.com je na sporedu vsako drugo sredo, v njej pa predstavljamo mlade,  zanimive, talentirane in prodorne Pomurke in Pomurce ...

Denis Malačič je vrtec in osnovno šolo obiskoval v domačih Prosenjakovcih. Ker je odraščal na dvojezičnem območju, govori tudi madžarski jezik. Po osnovni šoli ga je pot vodila v Maribor, kjer je po srednješolskem izobraževanju za medijskega tehnika šolanje nadaljeval na višji strokovni šoli Academia, smer Multimediji ter se po diplomiranju znašel na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru, kjer ga do zaključka loči še izpit in diplomska naloga.

"Pogrešam delo na radiu in televiziji"

Najpogostejša odgovora na vprašanje, kaj bo, ko bo velik, sta bila kuhar in veterinar, vendar so se skozi odraščanje njegovi pogledi na zastavljene cilje spremenili. Poznamo ga kot spikerja na radiu Viva in radiu Maxi, TV voditelja oddaje Veliko platno na televiziji RTS, kot novinarja, pa tudi kot model pri agenciji BRONZ in Vulcano Models. Kot smo že poročali, pa trenutno skoraj vso svojo energijo usmerja v projekt "Denis Malačič in 100 izzivov", ki mu odpira nova obzorja in širi pogled na svet.


Denis priznava, da resnično pogreša delo tako na radiu kot televiziji: "Upam, da bo jesen in z njo nova televizijska sezona prinesla tudi kakšno mesto zame na kateri izmed televizij. To je velika želja, imam pa sicer v načrtu tudi resnejšo vrnitev v manekenske vode, poigravam se celo z idejo o tujini."

Na dobrodelnem teku pretečenih že 180 kilometrov

V sklopu projekta "Denis Malačič in 100 izzivov" poteka trenutno dobrodelni tek. Za Denisom je že pet etap, skupno približno 280 kilometrov, še nekje 120 jih je pred njim. "Najboljša etapa doslej je bila zadnja, saj sem pretekel največ kilometrov do sedaj in imel največjo podporo doslej - od Litije do Vrhnike je z menoj teklo približno 20 tekačev," razlaga Denis.

V sklopu projekta je trenutno znanih nekje 35 izzivov, nekatere so tudi črtali in jih še bodo, ker Denis ugotavlja, da mu ne bodo ponudili tega, kar mu ponuja recimo tek in izziv, ki je bil prvi uspešno izpeljan: trening z nizozemsko žensko reprezentanco v sedeči odbojki. "Videti punce, nekatere brez rok ali nog, ki so tako izjemno pozitivno naravne, nasmejane, pozitivne, in trenirati v njihovi družbi je ena najboljših motivacij, kar sem jih kdaj doživel. In prav to želim od projekta, da mi da. Doživetja in občutke, ki jih brez 100-ih izzivov ne bi doživel. Predlogi za izzive so seveda dobrodošli tudi s strani vaših bralcev," komentira talentiran Pomurec.

1. junija bo premierno predstavil plesno točko

Denis že nekaj let sodeluje tudi s plesno šolo Sebastian, in sicer kot voditelj njihovih produkcij. Ker je letošnja letna produkcija jubilejna (10. obletnica), je želel gledalcem ponuditi nekaj več. Med gledanjem videospota za pesem Try pevke Pink je dobil idejo, da bi naredili kopijo tega nastopa: "Ko sem Sebastianu predlagal izziv, je bil navdušen. Sprejel ga je, mi našel tri izjemne soplesalke in tako bomo s Taro, Nino in Ano točko premierno uprizorili v soboto, 1. junija, ob 17.30 v hotelu Habakuk. V primeru, da vam ne bo uspelo priti na produkcijo, brez skrbi, snemamo tudi video v zapuščenih objektih TAM-a v Mariboru." Ob tem je Denis skupaj z Boštjanom Polancem, talentiranim slovenskim modnim oblikovalcem, poskrbel za kreiranje oblačil za plesalke in zase.

Biti navdih in motivacija posameznikom

Prosti čas, ki mu ga ostane bolj malo, Denis izkoristi za branje kakšne dobre knjige ali ogleda filma v kinu. Na kavču mu že dolgo ni uspelo pogledati filma: "Preprosto zaspim po nekaj trenutkih, smola," v smehu dodaja naš sogovornik.

Denis išče navdih vsepovsod, kjer se znajde. Navdihujejo ga njegovi domači, prav tako novi pozitivni prijatelji, ki prihajajo v njegovo življenje. Kar se slavnih oseb tiče, pa sta med njegovimi vzorniki Ricky Martin in Bear Grylls. Prvi zaradi tega, ker živi iskreno življenje brez sence laži in uresničuje sanje, drugi pa zaradi svoje neustrašne volje po premagovanju vedno novih in večjih izzivov.

Za prihodnost si želi, da bi bil nekdo, ki bo zgled in upanje za uresničevanje svojih sanj. "Rad bi bil navdih in motivacija posameznikom, da sledijo srcu, uresničijo želje in sanje ter preprosto zaživijo življenje, kot si ga želijo. Na kariernem področju pa upam, da se bom vrnil na radio ali televizijo," zaključuje Denis.

 

Denisovih TOP 5:

Svetovni voditelj: Barack Obama (ne maram politike, ampak všeč mi je preko dejanj, ki niso ravno povezane s politiko)

 

Glasbena skupina: Siddharta

Knjiga: Bear Grylls – Blato, znoj in solze

Kraj v Pomurju: Prosenjakovci

Želja v življenju: Več tisoč želja, ki imajo pravo malo vojno idej v moji glavi.

 

 

PRIPOROČAMO:

 VSI PROFILI NA POMUREC.COM

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.05.2013 ob 17:32 nik gost

      pa što je tau sploj??? Ka tau gor davlete

      18 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.05.2013 ob 19:05 robit3 gost

      Idi si rajši enega gutni, pa de vredi ali ti je malo cuker spadnol

      4 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.05.2013 ob 19:49 maja gost

      gost - robit3 ka nede što tebe rukno!

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.05.2013 ob 23:35 x gost

      obična pede....

      10 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      30.05.2013 ob 10:29 xxx gost

      Davlete gor nekšne modele ka ga niti nega v Pomurji .Imamo ogromno mladih talentov nogometašev ,atletov,strelcev itd ki bi si zaslužili biti v tej rubriki in kateri že pri svojih 14-15 letih dosegajo rezultate na katere bo tej čakal še svetlobna leta.

      13 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      30.05.2013 ob 10:44 prekmurje gost

      Pa ka mate s ten malačičon??? še en murko! ne ven komi na čast ta samopromocija! svašta rejsan.... dečko spravi se delat neka v živlenji!

      14 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      30.05.2013 ob 12:57 Nataša Gajžler gost

      Če ne mislite nič pametnega povedat, bodite raje tiho. A vas ne bi bolelo, če bi nekdo dajal take komentarje? Bodite ponosni, da sploh en tak čloek obstaja. Kdo od vas junakov, ki ste glasni, bi pretek celo Slovenijo za dobrodelne namene? No, ajde, začnimo štet!

      8 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      30.05.2013 ob 13:10 Nekdo, ki ni negativen gost

      Mislim....skoda vsakih besed - vrnite se prosim k svojem negativno naravnanem življenju. Če nekdo dela (kar je po mojem mnenju nekja kar bi moral narediti VSAK) nekaj tako lepega, čistega in pozitivnega še ne pomenini da je ped**** je zgolj nekdo, ki v življenju vidi več kot sovražnsoti in hinavščino.

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      30.05.2013 ob 14:13 nik gost

      Nataša Gajžler in Nataša Gajžler ljudje majo poln kufer takšnih in drugačnih samo-promotorjev,. Njemi se nejde v prvi vrsti za dobrodelne namene! Sebe pač vidi zraven murkoja, urše čepin,...in drugih klovnov! In vidva sta sigurno nekšna njegova prijatelja zato raje vidva utihnita, nej ka neka na pamet osebo povzdigujeta. Tisti skok z urško, de tudi šau za dobrodelne namene???? Tak nizko se ti tudi nej trbej pistiti, ka z tau ''medijko prostitutko'' skuper skačeš! V ton primeri se ti cejlih 100 izzivoz razvrednoti!! ŽAL

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      30.05.2013 ob 14:16 nik gost

      Nataša Gajžler man še za tebe eno pitanje...što si sploj ti in zakoj se sploj oglašaš in ka maš ti paulek vsega toga??? Neven zakoj sploj ime objavljaš, ker tau tak nikoga ne zanimle! Mater pa bedne samopromocije

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      30.05.2013 ob 14:23 Jasmina gost

      hmm zanimivi te vaši komentarji:) ... če človeka ne poznaš, še ne pomeni da ne obstaja. Mogoče pa glede na to, da se od enih par tu gor ne čuje niti male pohvale, le niste dobro obveščeni ali karkoli.. ker če bi bili, bi vedeli kdo je Denis:) Vedno bolj je očitno v modi, da ljudi, kateri so nekaj dosegli in še bodo mnogo več, zatiramo in kritiziramo. Tak pač je! Eni se rajsi smilite sami sebi, eni pa dejansko nekaj delamo. Tak da Denis! Delaj, kar znaš najbolje, da boš drugim še bolj trna v peti!;) Pa veliko sreče na plesni točki!

      10 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      30.05.2013 ob 14:40 x gost

      ge podpiran ka dela, za nika pa tak nej vredno guča, ker vse ka komentejra pošinfle, očitno je fejst zagrenjeni! kljub temu ka podpiran ka dela, pa ne spremeni dejstva ka mi je človek totalno antipatičen.. nemo pa tak negativno gledo kak nik, ite pa malo preštite njegove komentare, v vseh rubrikah kere davle, tao je sramotno obnašanje! zaj pa ne ven, če sprošča svoje frustracije samo prejk neta, ali je v življenji tudi takši in v družbi kvasi takše neumnosti?!

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      30.05.2013 ob 14:56 nik gost

      Gost x, no in ge te tako neupraviceno davlen negativne komentare? Prosim vzemi si cas in mi posreduj, ge pa ti obrazlozin v detalj mojo opraviceno mnenje!

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      30.05.2013 ob 15:01 x gost

      nemo nej! zatao ka v vseh stvareh je nekaj pozitivnoga, ti pa si pikolovski in iščeš samo negativne!!

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      30.05.2013 ob 15:14 wtf gost

      samopromotorji, mecejo se ven pod nekim 'dobrodelnim gleslom' zraven pa hocejo samo da se njihovo ime omenja. pfej

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      30.05.2013 ob 15:25 jasmina gost

      wtf: tij si tudi lejko samopromotor, sto ti brani?;)

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      31.05.2013 ob 1:36 .............. gost

      nik ka se pa te ti oglašaš... ja saj faušija pa taka! xxx..... ja te človik obstaja v pomurji. točno tak kak ti pijše. saki ma svoje delo. on namesto enih ka cele dneve igrice špilajo pa ka bluzijo pa žalijo druge lidij napravo nekšo korist. lejko nan je za vzgled. nej pa ka tu nekaj modruvlete eni bv ka sploj nevejte zakoj živete

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      31.05.2013 ob 12:02 srce gost

      PEJTEEEEEEEEEE VSI SKUPI V RIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT IN SI JO POTEGNITE ČEZ GLAVO ............ PA BOSTE SAMOPROMOTORJI ............ ker ..................... BOSTE IMELI LASTNI KLOBUK :p Z LJUBEZNIJO

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      31.05.2013 ob 13:08 ana gost

      KAK SE VAM DA OBADAT S TEM SRMAKOM!!! ČLOVEK SE PAČ TRUDI, DA PRIDE NO NEKEGA NIVOJA KOT NAPRIMER MURKO:) Veliko sreče Denis in ne pozabi kaj zaslužiti..LP

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      05.06.2013 ob 19:42 gooooooost gost

      Mislim prav zanimivi ste, saj se lahko samo smejim, res. :) Kaj se imam za oglašat? Pa kaj se imat VI za oglašat, ki vidite samo negativnost okoli sebe? Pa boli mene za samopromocijo, jaz tudi delam v dobrodelne namene in humanitarne akcije, ko se bo kdo lotil česa takega, naj se javi. Do takrat pa tiho, pa lepo noge v luft na kavču. Očitno ste ljubusumni, da bo Denis skočil z Urško Čepin. Pa kje ste Murkota potegnili ven - mislim, pa kaj, je pač tak, kkršen je, vsak zase ve. Ima vsaj jajca, da se kaže v javnosti in je kljub vsemu, kar se govori okoli njega, samozavesten, čeprav dobro ve, kaj se govori o njem. Jaz Denisa podpiram 10000000%, vsaj DELA NEKAJ, marsikdo od vas negativcev, pa še to ne. Žalostno.... In veste kaj? Denis bo v življenju dejasnko USPEL, česar pa za marsikoga med vami žal ne morem rečt.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      06.06.2013 ob 13:52 nana:) gost

      gost - gooooooost s katere strani ga podpiraš:) ''bo v življenju dejasnko USPEL'' hehehe butec eden si me nasmejal. Samo ste nekateri face, če napišeš kakšno kritiko si takoj lenuh, da doma ležiš, nešolan, antišportnik.... GET A LIFE, to je vse kar vam napišem moji dragi

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      17.09.2013 ob 11:58 gost gost

      jao jao,,.model hoce biti na vse pretege prepoznaven,,,no prepoznaven je le v tem pa je skriti,,,no niti ne vec PEDER

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      30.10.2013 ob 17:35 don gost

      Vsak, ki v Prekmurju želi ustvariti nekaj na drugačen način ali je že uspešen je posmehovan. Zato pa bo tukaj večno primitivizem, kmečko razmišljanje in siromaštvo. Razumel bi, da je v članku omenjen JJ ali Pahor, ali Zoki, ki je nekaj slabega naredil komu. Ali to???? Se vidi, da ste kmetje. Spijte enega ali pa se jočite v Nedelici na Suzano Blatkovič.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      30.10.2013 ob 18:33 VANČ gost

      Kdor dela pošteno in v ponos sebe in širše okolice, mu ni potrebno promotorstvo ali prepoznava ! To bo prej ali slej prišlo samo od sebe ! Zato pustite dečka naj dela in se z tem dokazuje ! ? ...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.