https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Pomurska kickbokserja Dejan Vajs in David Žibrat odlična tudi v Italiji

Rimini, 3.6.2013  

Konec tedna so se slovenski kickboksarji merili na tradicionalnem svetovnem pokalu v Riminiju. Tako kot pred enim mesecem v Avstriji so pobrali številna odličja, od Pomurcev je Dejan Vajs zmagal, David Žibrat pa je bil tretji.


V italijanskem letovišču Rimini je potekal tradicionalni svetovni pokal v kickboxingu, tako imenovani 18.Best Fighter. Nastopilo je okoli 2000 tekmovalcev iz 30 držav, ki so se v treh dneh pomerili v različnih disciplinah kot so point fighting, musical forms, light contact, kick light in v full contactu.



Kickboxing zveza Slovenije je kljub vsem težavam, ki pestijo večina športov v današnjem času, uspela doseči izjemen uspeh z skoraj sto člansko reprezentanco, ki jo je vodil predsednik Vladimir Sitar in selektor Bojan Korošec.

Med člani je poleg Aleša Lorberja (light contact do 94 kg) slavil še Pomurec Dejan Vajs (kick light do 89 kg). Drugi Pomurec, ki je nastopil v Italiji, David Žibrat (light contact do 89 kg), je zasedel prav tako odlično tretje mesto.


Dejan Vajs (v sredini)


Foto: Slavko Majkić




    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.