https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Radio 1 na obisku v Murski Soboti

07.06.2013 ob 13:28  

Velika turneja Radia 1 se je ustavila v prekmurski prestolnici. V Mursko Soboto so prispeli že včeraj zvečer, ostali pa bodo danes do 19. ure. Prekmurje je le ena od postaj radia, ki bo potoval po celi Sloveniji, njihov moto pa je: "Radio, ki se ga lahko dotakneš" in "spoznajte voditelje na drugi strani tranzistorja". Danes po 15. uri bo prišla ekipa Ivjane Banić, ko si boste lahko tudi ogledali notranjost avtobusa, spoznali ekipo in dobili tudi njihovo majčko.


To je že njihov drug obisk v Murski Soboti, kot pravijo, pa jim je tu zelo všeč in so navdušeni nad fantastičnim odzivom. Vse obiskovalce vabijo, da jih do 19. ure obiščejo na Kocljevi ulici, nato pa že hitijo v Ribnico.

Pa smo pokukali še v notranjost avtobusa in ujeli ekipo na delu.

Vsi tisti, ki še niste bili na Kocljevi ulici in obiskali studia na kolesih imate še nekaj časa, da spoznate ekipo in z njimi poklepetate, si ogledate mobilni studio v živo, ali pa zunaj spijete brezplačno kavo.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.06.2013 ob 13:57 gost spa gost

      Vrag, ti si budalo. Sicer pa takših, kak si ti v Soboti ne nucamo, ker delate sramoto prebivalcem s takšin pisanjen. Boukše, ka si tiho, pa svoje glupe misli zadržiš za sebe. Što vse odi po sveti?

      5 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.06.2013 ob 14:01 gost gost

      Takše komentare, kak jih piše butasti vrag sploh ne dejvlite gor, škoda mesta, budal v Soboti ne nucamo.

      5 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.06.2013 ob 17:37 vrag gost

      gost--spa in --gost ()=?* vidva bi lejko malo potegnola či mata čas ? brezplačno ker vama je QI na 15 %

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.06.2013 ob 21:08 gost gost

      Radio 1 ??? Prvič čujen za tou. Ka tou nas pa kakšni žabari ščejo malo za norca meti?

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.06.2013 ob 23:11 samsung gost

      tej radio 1 je... vej ne ven kak bi pravo... škoda rejče, samo ka bi pejneze pa narod obračale... eh vejpa naj bi si pošteno frekvenco kupili, nej ka so zaradi njih naš pravi, pošteni, prekmurski, lokalni radio skenslale.... eh gelebar no, bedarija

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      08.06.2013 ob 11:59 gost gost

      Gosti vragi je inteligenčni kvocient , znamo ge. Zato je boukše, ka je tiho in se ne dejvle s pametnejšimi. To je tak, kak mejšati gnilo sadje ,pa zdravo sadje. Što razmi, razmi, eni tak nej.

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.