https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: S traktorji po Sloveniji

08.06.2013 ob 18:00  

Danes se je na 438 km dolgo krožno pot odpravilo 11 članov Društva ljubiteljev starodobne tehnike Oldteimer Abraham. V jutranjih urah so se odpravili iz Gornjih Petrovec, kjer bodo tako imenovani traktoski relij tudi zaključili.


Na tradicionalno šesto traktorsko vožnjo po Sloveniji so se odpravili Abraham Drago iz Peskovec (Deutz 1967), Bencik Aleksander iz Gornjih Petrovec (McCORMICK 1960), Milosavljević Milivoje iz Sela (Warschalowski), Vukanič Janez iz Košarovec (Steyr 1958), Sedar Jože iz Križevec (John Deere 1971), Časar Ernest iz Vidonec (Deutz 1967), Bokan Ivan iz Gornjega Doliča (Lindner 1965), Kerec Stanko iz Slaveč (Steyr 1962), Palatin Avgust iz Pečarovec (Deutz 1968), Kerčmar Boris iz Mlajtinec (Steyr 1960) in Poštrak Ivan iz Iga (Eicher 1970).

Danes jih bo pot odpeljala do Selnice ob Dravi, zjutraj pa bodo nadaljevali do Slovenj Gradca. V ponedeljek naj bi prispeli do Poljan, v torek pa do Spodnjega Doliča. V sredo naj bi pot nadaljevali do Dornave, od kod naj bi se v petek odpravili proti domu.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.