https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Igralke Teleing Pomurja deklasirale Rudar Škale z 11 : 0

Beltinci, 9.6.2013  

V zadnjem, 21. krogu Slovenske ženske nogometne lige, sta se v Beltincih pomerili ekipi Teleing Pomurja in Rudar Škale. Pomurke so pred okoli 350 gledalci drugouvrščeno ekipo prvenstva in pokalne podprvakinje deklasirale z 11 : 0. Ženski nogomet se na sceno vrača spet v prvi polovici avgusta, ko bodo nogometašice Teleing Pomurja v Beltincih in Lendavi igrale kvalifikacije za Ligo prvakinj.

ZAČETEK TEKME!

3. min: GOOOL! 1 : 0 za Teleing Pomurje! Kakšen zadetek Kaje Eržen! Erženova se je odločila za strel iz okoli 30 metrov ter žogo zabila pod prečko!

5. min: GOOOL! 2 : 0 za Teleing Pomurje! Hitra akcija Vrablove in Erženove, ki sta si izmenjale žogo, Tanja Vrabel pa je žogo spravila za hrbet Pijukovićeve.

8. min: Sedaj priložnost za gostje, Pavlovska je naredila napako in žogo podala do gostij, Malinićeva je stekla proti kazenskemu prostoru a grdo zgrešila.

11. min: Priložnost za domače. Po podaji iz kota je z glavo ustrelila Niklova, a žoga je zletela mimo desne vratnice vrat Rudarja.

14. min: GOOOL! 3 : 0 za Teleing Pomurje! Po podaji Kolblove je Anja Prša ustrelila iz roba kazenskega prostora lepo zavrtinčeno žogo, ki je končala v zgodnjem desnem kotu vrat.

20. min: Strel Nagyeve iz prostega strela iz velike oddaljenosti je Pavlovska brez težav zaustavila.

22. min: Sedaj dolga akcija domačih, na koncu je žoga zletela mimo vrat.

24. min: GOOOL! 4 : 0 za Teleing Pomurje! Pred gostujočo vratarko se je po lepi globinski podaji sama znašla Tanja Vrabel, ki ji ni bilo težko zadeti.

26. min: Sodnik je iralkam dodelil kratek odmor za osvežitev.

28. min: GOOOL! 5 : 0 za Teleing Pomurje! Niklova je prodrla po desni strani, podala na drugo vratnico, kjer je žogo v mrežo pospravila Kaja Eržen.

31. min: GOOOL! 6 : 0 za Teleing Pomurje! Špela Kolbl je prodrla, podala pred vrata, Jevtićeva pa je žogo pospravila v lastno mrežo.

34. min: GOOOL! 7 : 0 za Teleing Pomurje! Prševa je prodrla po desni strani, podala do Erženove, ta je žogo vrnila Tjaši Tibaut, ki je žogo pospravila za hrbet Pijukovićeve.

40. min: Menjava pri gostjah, igro zapušča vratarka A. Pijuković, vstopa Irena Založnik, v vrata pa odhaja igralka I. Pijuković.

44. min: Sedaj priložnost za Vrablovo, ki je prišla do strela, žoga pa je zletela tik mimo desne vratnice.

KONEC PRVEGA POLČASA! Popolna dominacija igralk Teleing Pomurja, ki so v prvem polčasu povsem deklasirale nogometašice Rudarja.

ZAČETEK DRUGEGA POLČASA! Pri Rudarju je ob polčasu Berdnikova zamenjala Maroltovo.

55. min: V uvodnih minutah drugega polčasa spremljamo bolj umirjeno tekmo, domače so imele dve priložnosti preko Vrablove in Erženove.

56. min: Menjava pri domačih: Kajo Eržen je zamenjala Melani Jelen.

60. min: Menjava pri gostjah: Maša Kač vstopa namesto Viktorije Živković.

62. min: Niklova je prodrla, ustrelila proti vratom, a žoga je zletela tik nad prečko.

63. min: GOOOL! 8:0 za Teleing Pomurje! Po hitri akciji domačih je zadela Špela Kolbl!

64. min: Menjava pri domačih: Urška Kozar je zamenjala Nino Marič.

65. min: GOOOL! 9:0 za Teleing Pomurje! Po podaji iz kota je zadela Andreja Nikl!

67. min: Menjava pri domačih. Iz igre Špela Kolb, v igro Tjaša Misja.

69. min: Sodnik je dodelil še en odmor igralkam za osvežitev. Menjava pri domačih: Petra Črnko je zamenjala Jasmino Zelko.

74. min: Menjava pri domačih. Tina Zadravec je zamenjala Manjo Rogan.

80. min: Lepa akcija domačih! Po desni strani je prodrla Niklova, lepo podala pred vrata, kjer pa Vrablova žoge ni uspela spraviti v mrežo.

86. min: Lep strel Benakove iz velike oddaljenosti, gostujoča vratarka je žogo s težavo odbila v kot.

87. min: GOOOL! 10 : 0 za Teleing Pomurje! Deseti zadetek je po podaji Vrablove dosegla Tjaša Tibaut.

89. min: GOOOL! 11 : 0 za Teleing Pomurje! Še enkrat je zadela Tjaša Tibaut.

KONEC TEKME! Pomurke so zmagale z 11 : 0.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.06.2013 ob 11:51 Medicius gost

      Dekleta so evropski Bayern München nežnejšega spola. :D

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.06.2013 ob 13:58 gorgonzola gost

      Cuzeki pa so včeraj deklasirali Bltinčance z 0-4. Pa sem že mislil, ka bodo Beltinčani šli v drugo ligo, no jaz sem jim jo privoščil, samo po taki katastrofi si tega ne zaslužijo. Ve morda gdo, če gre Veržej v drugo ligo ali pa je to za njih prevelik finančni zalogaj? Dekletom Pomurja pa priporočam, da gredo igrat v kako drugo ligo oziroma kako srednjeevropsko tekmovanje, ker so za našo ligo premočne in ni več zanimivo, ker so itak za dva razreda boljše od ostalih klubov v slovenski ligi.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.06.2013 ob 18:39 xxx gost

      Tako je to, če ima kdo rajši evro kot pa prijatelje, pa tribla san sebe na tekmi namesto, da bi igral za ekipo ali pa ostal doma pa kar bo bo. Obnašanje v slogu današnjega časa, sicer pa mislim, da bi bila 2. liga za Beltince prevelik vložek, saj vodstvo razmišlja s trezno glavo.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.06.2013 ob 19:36 ženski nogomet gost

      tu je ženski nogomet-modrijana.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      09.06.2013 ob 19:48 PREKMURSKI ZET gost

      Bravo dekline in kapa vam dol! Drugače se pa v Beltincih igra kvaliteten nogomet in si ekipa članov sigurno zasluži sam vrh lestvice pa tudi II. ligo. Marsikdo jih ni uvrščal v sam vrh lestvice! Gremo žuti na zmago v zadnjem kolu proti Rakičanu!

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      09.06.2013 ob 23:41 aaa gost

      a

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.