https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Murskosoboški župan sprejel 57 odličnjakov

Murska Sobota, 12.06.2013 ob 16:00  

Danes je v zeleni dvorani Maximusa v Murski Soboti potekala podelitev priznanj in knjižnih daril za odlične osnovnošolce iz murskosoboške občine. Letos jih je bilo 57.

 

Priznanja je podelil župan Mestne občine Murska Sobota Anton Štihec, ki je v svojem uvodnem nagovoru čestital mladim in povedal, da je ta podelitev simbolična pozornost občine, da so ponosni na njih in njihove rezultate ter da morajo biti tudi sami ponosni nase. Ob tem dogodku, ki bo odličnjakom ostal v spominu, je župan vsem zaželel, da na svoji novi poti, na novih šolah z novimi profesorji in sošolci izkoristijo vse izzive, ki jih še čakajo.

Priznanje in knjižno darilo Duša Slovenska prejelo je 57 učencev – 14 iz Osnovne šole I, 13 iz Osnovne šole II, 15 iz Osnovne šole III, 2 iz Osnovne šole IV, 4 iz Osnovne šole Bakovci in 9 učencev, ki zaključujejo Glasbeno šolo Murska Sobota. Vse pa je na koncu čakalo prijetno druženje ob dobri hrani in pijači.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.06.2013 ob 18:51 gost gost

      Glavno, da se eni slikajo

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.06.2013 ob 8:09 Carleone gost

      Šole težijo k 100% "odličnjakariji", tako da je že učitelejm vse neumno.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.06.2013 ob 9:37 niko gost

      To je edina svetla točka za našo prihodnost čestitke odličnjakom ,ki so pokazali kako težko je brez dela uspeti,oni so sigurno vložili ves svoj trud v znanje,zato pogumno naprej v boljši jutri,zahvala gre županu za tako humano gesto in sprejem saj se zaveda da brez znanja ne bo napredka in skrbi za bodočnost občine torej to je prava smer v boljši jutri ČESTITKE

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.