https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Beltinci bodo avgusta vnovič gostili kvalifikacije za Ligo prvakinj

Beltinci, 12.6.2013  

Z Evropske nogometne zveze UEFA je prišla odlična vest, da se bo tudi letos kvalifikacije za Ligo prvakinj igrale v Beltincih. Lani je našim slovenskim prvakinjam zmanjkalo le malo, da bi se uvrstile v nadaljnje tekmovanja, morda pa bodo več sreče imele tokrat.

Članska ekipa ŽNK Teleing Pomurje je že drugo leto zapored osvojila dvojno krono in se bo tudi letos borila za preboj v Ligo prvakinj. Tako kot že lani, bo tudi med 8. in 13. avgustom kvalifikacijski turnir potekal v Beltincih, je sporočila UEFA, kar je izjemna čast in priznanje, da so bile lanske kvalifikacije vzorno izpeljane.

Slavje po drugi dvojni kroni ...

Pomurkam je takrat le malo zmanjkalo, da bi se uvrstile naprej. Z dvema zmaga in enim porazom jih je do sanjske uvrstitve v elitno evropsko druščino ločil zgolj zadetek – več o lanskih kvalifikacijah si lahko preberete TUKAJ.

Pomurke pred eno od evropskih tekem lani ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.