https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Bakovcih vedrega duha ujeli nedeljski dan

Bakovci, 18.06.2013 ob 13:00  

Minulo nedeljo so Bakovčani na prireditvi, ki jo vsako leto že tradicionalno organizirata Krajevna skupnost Bakovci in Župnija Bakovci, preživeli pester popoldan.


Sodelovanje med krajevno skupnostjo in župnijo se je tudi letos izkazalo za zelo uspešno, saj se je srečanja udeležilo veliko krajanov.

Praznovanje se je pričelo s sv. mašo, ki jo je vodil murskosoboški kaplan Goran Merica od somaševanju domačega župnika dr. Franca Zorca. V kulturnem delu, ki je sledil, so nastopili otroci iz vrtca in šole ter pevski zbor upokojenk.

Druženje se je nadaljevalo s pogostitvijo za vse udeležence, v popoldanskih urah pa so se različne skupine pomerile v družabnih igrah. Tako župnik kot predsednica Krajevne skupnosti Nives Cajnko sta bila z izvedbo dogodka zadovoljna. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.