https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Najboljšim devetošolcem v Občini Črenšovci čestital tudi župan

Črenšovci, 19.06.2013 ob 15:48  

Najuspešnejšim učencem zaključnih razredov OŠ Franceta Prešerna Črenšovci in OŠ Prežihovega Voranca Bistrica je čestital tudi župan Anton Törnar.


Župan Občine Črenšovci Anton Törnar je sprejel učenke in učenca, ki so vse razrede osnovne šole izdelali z odličnim uspehom. Po skupnem druženju, kjer je župan najuspešnejšim učencem zaželel vse dobro na njihovi nadaljnji poti, so bivši devetošolci prejeli Monografijo Občine Črenšovci in praktično darilo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.06.2013 ob 21:46 france_preseren gost

      Bravo bravo, tej črenšovčari do za 10 lejt krojili svejt. Prešeren je ponosen na vas, only sky is your limit.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.06.2013 ob 22:11 fičfirič gost

      france_preseren ka črenšovčari, ka pa če do bistričanci? do črenšovčari točili vorancove solzice, bistričanci pa do rasli :)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.06.2013 ob 6:48 profesor ciril gost

      na na deca najte se zaj tu kokotati kak mali cirileki,zaj te kumaj hapili švicati,črenšovčari pa bistričanci pa moremo skauz skup držati!punu uspehov sen devetošolcon z ubojih oš šol.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.06.2013 ob 19:47 WERONII gost

      Da bi le lahko krojili svet za deset let - brez veze Črenšovčari in Bistričanci , kaj ti pa pomaga če si v OŠ odličnjak? Ko pa diplomiraš pa nedobiš službe niti za navadnega delavca, ne da bi krojili svet.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.06.2013 ob 1:27 profesor cirl gost

      weronii daj hejaj sagati deco naj majo upanje na lepši svejt ,vepa na mladih svet stoji..profesor ciril vas podpira

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.