https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Preko 200 učencev slovenskih in srednjih šol v Črenšovcih predstavilo svoje talente

Črenšovci, 20.06.2013 ob 9:30  

Včeraj je v telovadnici Osnovne šole Črenšovci potekala prireditev 5. Festival talentov za učence in dijake pomurskih in drugih slovenskih šol.


Nastopili so učenci OŠ Franceta Prešerna Črenšovci, OŠ Mala Nedelja, OŠ Bogojina, OŠ Stročja vas, Gimnazija Ljutomer, OŠ Križevci, OŠ Beltinci, OŠ dr. Franceta Prešerna Ribnica, OŠ Franceta Prešerna Maribor, OŠ Franceta Prešerna Kranj, Romsko naselje Kamenci, Gimnazija Murska Sobota, DSŠ Lendava in DOŠ 1 Lendava. Nastopajoči so se predstavili z glasbenimi in ustvarjalnimi talenti. Istočasno so bili na ogled razstavni panoji nekaterih šol.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.06.2013 ob 20:33 dedec gost

      što pa zmagal?leko bi malo več informacij dali

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.