https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Pahor na otvoritvi Varisove betonarne v Lendavi prijel za kladivo

Lendava, 21.06.2013 ob 7:00  

Včeraj je v lendavskem Varisu potekala slavnostna otvoritev avtomatizirane nove betonarne ob 35-letnici proizvodnje gotovih kopalnic, v katerem bodo izdelovali sanitarne kabine, zaposlili pa bodo deset novih delavcev.


Za izgradnjo betonarne, vredne 800.000 evrov brez davka, je 40 odstotkov stroškov subvencije s strani države v okviru Pomurskega zakona, 25 odstotkov podjetje Varis, 35 odstotkov vrednosti je posojila. Pred uradno otvoritvijo je direktor Varisa povedal, da želijo postati vodilni evropski proizvajalec gotovih kopalnic za vse uporabnike, trenutno so med štirimi najboljšimi. Slavnostni nagovor je imel predsednik države Borut Pahor, ki je uradno tudi otvoril betonarno.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. RobinHood
      21.06.2013 ob 12:25 RobinHood

      ODPRTJE! Uradno je ODPRL! Hvala Bogu, da je Borut hitro okreval po poškodbi noge.

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.