https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

MNZ Lendava zahteva Pomursko nogometno ligo tudi v naslednji sezoni

Lendava, 21.6.2013  

Usoda Pomurske nogometne lige, ki sta jo ustanovili pred desetimi leti MNZ Murska Sobota in MNZ Lendava, v prihodnje še ni znana. Znano je le, da se je pred enim letom murskosoboška zveza zavzemala za ukinitev, dokončnega sklepa pa ni bilo. Nova sezona za nižjeligaše se prične čez slaba dva meseca, klubi pa še ne vedo, v kateri ligi bodo sploh igrali. Zato lendavska zveza zahteva, da MNZ Murska Sobota, ki dve sezoni vodi tekmovanje, razpiše tekmovanje v predmetni ligi za naslednjo tekmovalno sezono.


 

Medobčinska nogometna zveza Lendava v sporočilu za javnost navaja, da je predsednik Medobčinske nogometne zveze Murska Sobota Danilo Kacijan v medijih in z dopisom poslanemu na Nogometno zvezo Slovenije pred enim letom sporoči, da MNZ Murska Sobota enostransko odstopa od sodelovanja v ligi. Že takrat je MNZ Lendava murskosoboško zvezo pozvala, da se jasno in pisno izjasni, ali izstopa iz Pomurske nogometne lige, kar pa kljub večkratnim pozivom in apelom do danes ni storila.

"Posredovan nam je bil sklep št. 33/3 IO MNZ Murska Sobota, v katerem pa se niste nikjer decidirano izjasnili o nadaljnji usodi Pomurske nogometne lige. MNZ Murska Sobota je 4. 7. 2012 na NZS posredovala dopis, kjer navaja, da je bil na 33. seji IO M NZ M. Sobota sprejet sklep, da se v tekmovalnem letu 2013/14 PNL prekine  in se v okviru MNZ M.Sobota na novo formirajo tekmovanja," pravijo na MNZ Lendava.

Nafta 1903 si že zagotovila nastop v tretji ligi, Turnišče pa igra dodatne kvalifikacije s Šoštanjem.


Ker iz dopisa ni moč razbrati jasnega sklepa, lendavska zveza dvomi v verodostojnost dopisa, niso pa prejeli niti uradnega obvestila niti ni bila sklicana koordinacija PNL po končanem prvenstvu v TL 2012/13, kar se zahteva po propozicijah lige, s tem pa ni bilo možnosti razprave ter usklajevanja interesov.

MNZ Lendava sprejela sklep, da bodo nadaljevali s tekmovanjem v Pomurski nogometni ligi, ne glede na odločitev MNZ Murska Sobota

Izvršni odbor MNZ Lendava je na torkovi redni seji, kjer so bili prisotni Branko Gros, predsednik, Slavko Režonja, podpredsednik, ter člani: Ivan Ropoša, Živko Stanič, Andrej Pečelin in Branko Ferenčak, soglasno sprejel sklep, da bo MNZ Lendava ne glede na odločitev MNZ Murska Sobota nadaljevala s tekmovanjem v Pomurski nogometni ligi, saj si je pomurska nogometna javnost enotna, da ligo pomurski amaterski nogomet potrebuje.

"Ne glede na odločitev MNZ Murska Sobota so vsi klubi, tudi iz MNZ Murska Sobota, ki so si z rezultati zagotovili pravico nastopa v Pomurski nogometni ligi po veljavnih propozicijah PNL, vabljeni, da tudi naprej sodelujejo v ligi, ki bo zagotovo dobro organizirana, kvalitetna in dobro vodena. Prav tako bo MNZ Lendava vztrajala pri sprejetih sklepih IO NZS za članska tekmovanja NZS, iz katerih je razvidno, da ima prvak Pomurske nogometne lige pravico do direktnega napredovanja v 3. SNL – vzhod in zagovarjala vse pravice klubov, ki izhajajo iz veljavnih predpisov," menijo v Lendavi, kjer so z vso odgovornostjo sprejeli to pobudo v dobrobit Pomurskega nogometa, saj klubom, ki ne vedo, v kateri ligi bodo sploh igrali v prihodnji sezoni, zagotovo ni lepo.

"S tem želimo pokazati spoštljiv in odgovoren odnos predvsem do tistih, zaradi katerih smo Medobčinske nogometne zveze sploh ustanovljene.  Upamo, da bo prevladal zdrav razum v korist nogometa, da bomo našli kompromisne rešitve in da bomo na Pomurskih zelenicah gledali kvaliteten nogomet in se skupaj veselili uspehov sleherne ekipe," so še zapisali v dopisu z lendavske nogometne zveze.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.06.2013 ob 11:14 xxl gost

      Pravilna odločitev MNZ LENDAVA ne morejo si v M.Soboti vsako leto nekaj izmišljevati,ŠD MURA 05 ki ima že skoraj novo ime ŠD MUR-ič 13 pa naj igra v zadnji oziroma 1.MNZ M.Soboški ligi.Hvala

      20 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.06.2013 ob 11:16 Nezanimivo gost

      Če razpade Pomurska liga potem je z nekom nekaj narobe. Kvaliteta interes bo zelo padla.Gos. Kocjan vprašajte predsednike klubov Sicer mene zanima višji rang..

      16 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.06.2013 ob 11:24 TŠK gost

      bravo mnz lendava, končno nekaj pametnega. no klubi mnz ms, ki temujete v pnl zdaj imate idealno priložnost, da pokažete "muda" in svoj pravi "jaz"

      29 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.06.2013 ob 11:37 goričanec gost

      Pomurska liga de dale, tak ka se naj v Lendavi z takšnimi populističnimi pismame naj ne ukvarjajo. Kak so lani omogočili Nafte ka je začala špilate direkt v pomurski ligi, tak de letos MNZ MS omogočila NK Muri, bilo kak de se že imenovala, ka de zaćala svojo nouvo pout v Pomurski nogometni ligi. Za leto dni de pa že v 3-SNL, samo ob pravem vodstvo.

      6 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.06.2013 ob 11:39 KAR NEKDO gost

      MNZ MS seveda želi na vsak način pomagati Muri. Če bomo mi igralci in klubi to pustili, je to nedopustno. Mi treniramo in se borimo po rangih, Muro pa naj bi privilegirali. TO NE GRE.

      20 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      21.06.2013 ob 11:51 gfgf gost

      @gost - KAR NEKDO: A Nafto pa se lahko priviligira, ali kak naj to razumem? Mure ne, Nafto ja?

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      21.06.2013 ob 12:00 odbojkaš gost

      Dajte malo se zamislite, v prejšnjih 10 letaj ste hodili na murine tekme, navijali za njih, prinesli so van dosta veselja, zaj do se pa nekšne kvazi klubi in igralci primerjali z muro, pa do ščeli pred njimi priti v višjo ligo. Ve pa dajte bojte malo realni, ponose prekmurja v nogomete se trbej omogočiti najboukše pogoje za napredovanje. Že zaradi otrok kere majo v šoli in kateri so lahko sploj začali špilate na podlagi "stare" Mure.

      14 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      21.06.2013 ob 12:09 poznavalec gost

      Pomurska liga de dale, poulek toga pa de 1 MNL MS in 2 MNL MS, Mura de pa z špilanjon začala v 1 MNL MS, v 2 MNL MS do samo klubi kere nemajo mladincev, Tak je pravilno pa tak na konce de. Lejko Lendava piše ka ščej, pomurska liga de dale samo zaradi soboških klubov in nej zaradi njih.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      21.06.2013 ob 12:11 Marjan gost

      Lepo , da se je nekdo oglasil. Mislim, da bi z ukinitvijo PNL največ izgubili igralci in navijači, najmanj pa zveze. Glede igranja bodoče Mure v PNL pa sem mišlenja , da so enkrat že imeli privilegij in ga drugič ne potrebujejo. Naj začnejo z drugo medobčinsko ligo Murska Sobota, da bodo enkrat stopili na relana tla in ne bodo z dolgi uničevali prekmuske privatnike in podjetja, kjer delavci garajo za mizerne plače , igralci in vodstvo Mure pa so si delili velike vsote denarja. Naj tudi oni enkrat občutijo gospodarsko krizo in začnejo pošteno delat za prejeti denar. Takrat bodo spoznali kaj je vreden vsak euro. Sicer pa je ukinitev PNL taktika MNZ M. Sobota saj v kolikor sledi reorganizacija 3. SNL v naslednjem letun , po sedanji moči iz PNL ne bo nobenega novega člana iz MNZ M. Sobota. Če bi pa PNL razpadla pa bi pridobili nekaj mest. S tem bi MNZ Lendava veliko izgubila saj bi v bodoči 3. SNL bili večina klubov iz MNZ M. Sobota. Ponavljanm sem za PNL v kateri se igra kvaliteten nogomet in ekipa katera napreduje v 3. SNL ima nekaj možnosti , da v njej obstane in dobro zastopa pomuski nogomet. G. Kacijan, že dolgi si v nogometu, pusti mesto drugim da se dokažejo.Tudi brez tebe bo pomurski nogomet imel dobre rezultate.

      14 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. prekmurjerepublika
      21.06.2013 ob 12:22 prekmurjerepublika

      Kak navijač mure si želin, ka pomurska liga ostane in, ka de nova mura nastopalav toj lige. Razmen pa tudi ostale, keri pravite, ka naj začamo v 5 lige, ker tak bi se tuj šikalo. Ale morete pa biti telko fer pa priznate, kelko dobroga je dala mura toj pokrajine. Kelko dobrih igralcov se je tu izšolalo in zaj špila v 3lige, pomurskoj lige. Glede na tou, ka so lane nafto nej dale v zadnjo ligo, mislen ka bi mure tuj mogli omogočite začate v 4 lige. So pa tu v ozadje številne igrice, sploj v soboškoj mnz, v keroj si prizadevajo ka bi lejko z 1mnz naslednjo leto šlo več klubov v 3 ligo (3 lige do se reorganizejrale), kak je tou omejno tuj moj predhidnik. Znan ka se enin klubon ne zdi fer, ka mura zača takoj v 4, ale nema smisla, ka mura špila v 5 lige. Tou bi bilo velka žalost za pomurske nogomet.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      21.06.2013 ob 12:26 igralec gost

      Marjan ti si malo zgrešo nogometne lestvice. V 3.SNL - vzhod je že zdaj od 14 klubov bilou 7 soboških pa 1 lendavski, v letošnem letu pa de 6 soboških in 2 lendavska. Drujgo leto de kvečjeme število soboških 7 lendavskih pa dale 2, ker drujge nemajo šans ite gor. pa na tou nede vplivala nikšna reorganizacija 3. SNL, soboški klubi do vsi notri, tak ka na račun PNL MS ne gibij nika.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      21.06.2013 ob 12:50 Gost gost

      Halo ljudje pa kaj je z vami????? Kaj se zdaj tak obešate na to kje je lani začela Nafta?????? Oz če je Nafta lahko igrala pomursko ligo jo mora tudi Mura...ŠE ENKRAT SE VPRAŠAJTE KJE JE ZAČELA TEKMOVATI TA MURA 05???????????? TAKO JE V 3. LIGI !!!!!!!!!! SPET HOČETE DA VAM GREDO NA ROKO SAMO ZATO KER STE VI MURA????? PA DOBRO TE VAS DAJMO V PRVO LIGO KER VI STE MURA PA KO JEBE KAJ SE DOGAJA V KLUBU KI NI SPOSOBEN PLAČEVAT IGRALCE IN NEVEM KAJ, SAMO ZATO KER STE VI MURA...P.S. pa nisem lendavčan

      10 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      21.06.2013 ob 13:03 KAR NEKDO gost

      gfgf in ostali. jaz nisem za favoriziranje nikogar. prekmurjerepublika- kdo jim je pa kriv da so sedaj tam kjer so?

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      21.06.2013 ob 13:19 realist gost

      Kupčkanje, zavajanje neupoštevanje določil, netransparentnost in še kaj. Ljudje boži pa ja obstajajo nekakšna pravila igre, ki se jih morajo držati tudi posamezni šerifi v MNZ, ki pač krojijo nogomet glede na vremenski vpliv, ki je mimogrede neugoden za kakršnokoli odločitve. Veljaki najprej se malo spustite svoj vzvišeni ego in začnite delati dobro za nogomet, ne za svoj status ali peščico ritoliznikov. Vse kar je potrebno poglejte papirje kjer so pravila igre in nič več in nič manj. Enostavno.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      21.06.2013 ob 13:27 gizmo gost

      lani MURA-LAZIO letos MURA-ROMA

      28 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      21.06.2013 ob 14:16 žnj liga gost

      Ka se non stop forsira ta mura? mnz ms je tudi nekša nikša. Nafta vam je celi čas v nosi, samo jo nemrete vničite.Prle ste sami sebe že drugič.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      21.06.2013 ob 14:26 neseri gost

      ka ma mnz lendava zahtevati! pred letošnjo sezono je bilo klubom v mnz ms povedano,da pomurske lige nede več pa gotovo.Nemrejo pa zdaj pa inačik napraviti,saj so nekateri klubi računali na to ka de tak.

      3 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      21.06.2013 ob 15:42 muki gost

      Ne lepo je to pa tudi NAFTA de to dobila sem ču z prve roke saj si pa zaslužijo majo vse orejeno kot treba mura 05 ja lejko igra z romo samo katero ha ha.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      21.06.2013 ob 15:45 unknown gost

      Ja ali malo poglednite lestvico PNL. Vseh 7 lendavskih klubov je bilou med prvimi 8. ekipami PNL. Vmes so prišli edino Križevci. In če do se 3. lige reorganizirale te normalno, ka do šle v 3. ligo ekipe na vrhi pomurske lige, med katerimi pa nega soboškij. Tou verjetno ide v nous Kacijani. 1 NAFTA 1903 2 TURNIŠČE 3 ČRENŠOVCI 4 HOTIZA 5 LESOPLAST KRIŽEVCI 6 VIRS BISTRICA 7 ŠD PERMANENS KOBILJE 8 ŠD VELIKA POLANA 9 HODOŠ 10 KEMA PUCONCI 11 TIŠINA 12 ŠALOVCI 13 GMT BOGOJINA 14 APAČE

      14 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      21.06.2013 ob 16:18 Igralec gost

      Pomurska liga more bite,pa tudi Mura mora v njej igrate če se odloči za novo pot. Pri Muri se nejde za tou ka si ne zasluže več priložnosti. Ampak se ide za deco kera tu odzaja stojijo in one zaradi toga najbole nastradajo.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      21.06.2013 ob 16:20 goričanec gost

      če so že pred sezono sprejeli da ne bo pomurske lige oz. da se z lendavsko mnz razcepijo, naj tako tudi ostane.zakaj so se klubi v 1 mnz toka borili za mesta,za napredovanje.saj je bilo rečeno da bosta vsaj dva napredovala.kar se pa tiče mure 05 pa naj začne od začetka,enkrat so že imeli privilegije ko so šli v3 ligo.zakaj je potem morala olimpija v peto ligo,saj velja malo več v slovenskem nogometu kot mura?

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      21.06.2013 ob 16:25 bivši navijač mure gost

      Šenki se trgate za Muro 05 toga kluba več nega na pogorišču pa se bole slabo kaže ka bi ustanovili novi klub lekar kumaj drujgo leto.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      21.06.2013 ob 16:39 gost gost

      Pomurska liga mora biti, saj je verjetno interes mnz sobota, da mura igra v tej ligi in hitro pride v tretjo ligo. Edino če so v ozadju drugi interesi mnz sobota. To pomeni, če ni pomurske lige drugo leto, iz prve mnl ms prvak ne more nikamor napredovati. Ukinitev pomurske lige pa bi bila sigurno katastrofa za naš nogomet.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      21.06.2013 ob 16:43 LOLEK gost

      POGLEJTE DRAGI KOMENTATORJI,KAKŠE BEDNE KOMENTARE MATE,UKVARJATE SE Z MURO???GE DE ZAČNOLA ŠPILATI??ČE MENE PITATE,SODI V PRVO LIGO,BREZPREDMETNO JE TO,KAKŠI ZAVRČ,KRKA ITD,BODIMO REALNI..AMPAK ŽAL JE MURA PROPADLA,ŠKODA..AMPAK SODI V PRVO LIGO,MA DAAAAAALEČ NAJVEČ NAVIJAČEV,TRADICIJO,NENAZADJE MA TUDI LEPE USPEHE,KI JE NOBEN PREKMURSKI KLUB NEDE DOSEGEL NIKOLI,MAR NI TAK???SEVEDA JE...BODIMO REALNI!!!

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      21.06.2013 ob 16:58 xxx gost

      glede mure,že 2propadli nevem ka ščite s tem povedati ,kama je olimpija spadnola pred leti .pnl pa mora ostati saj klubi nemajo pejnez.glede mladine pa kelko klubov omogoča da lejko špilajo,da omenim poglednite zapisnik mladincev pa de vam jasno.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      21.06.2013 ob 18:38 RKC gost

      Kacijan in Crnkovič čas je da se umaknete.Frajman, tij si pa bil izredno čeden na izredni skupščini Mure 05, zdaj imaš priliko in se dokaži v novem klubu( Mura 13). Čuje se da te imajo igralci ČARDE pun kufer, pa tudi večina vodstva se ne strinja s tebov. Vir IGRALCI BEŽIJO IZ ČARDE večini zaradi tebe.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      21.06.2013 ob 18:55 odstaupi gost

      Kacijan zdaj pase rejsan žeinauk konča tvoje mučkanje in rejsan skrajni čas, ka odstaupiš. Drujgo ne delaš, kak cejle dneve na Slovenski ulici šinfaš klube in favoriziraš prijateljske klube. Frajman tebi pa je skrajni čas, ka ideš fkraj od klubov.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      21.06.2013 ob 18:59 vseved gost

      Pa poglejte primer Gutalja. Človek je zaposlen na športni zvezi z dobro plačo, trener z dobro plačo in menedžer igralcev z dobro provizijo. Če bi pa delal v dobrobit klubov v MNZ MS, pa ne bi dobil nič plačano. Tako je z Kacijanom.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      21.06.2013 ob 19:16 nogomet gost

      Pomurska je prava liga, vsi si želijo še naprej igrati v njej, sramota bo če par ljudi iz mnz murska sobota to ukine. Zdaj morajo svoje povedati še soboške klubi, lendavski so vsi za pomursko. Bakovci in prvak lendavske lige morata napredovati, drugače sta bila prvaka sama sebi!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      21.06.2013 ob 19:44 Mura gost

      Na pogorišču mure vsaj 5 let nebi smel igrati nov klub, ker to je delanje norca iz ljudi, da se enostavno registrira nov klub. Vsi igralci, podjetja, dobavitelji ostanejo brez vsega.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      21.06.2013 ob 20:43 zvezda gost

      glejte narod dragi...če se klub ponovno ustanovi(ND Mura), je isto kot da ga prej nebi bilo, torej se gre vse od začetka, zadnja liga potem pa postopoma višje...kaj bi zdaj vsi neka radi meli muro v 3.lige pa pomurske? same so si krivi za nastalo situacijo, znale so ka so v pitanje deca(kadeti, mladinci in mlajše kategorije), pred zakonon smo vsi enaki ne? ka je g. Kacijan rešo nafto da ni šla v zadnjo ligo bo tudi Muro...pa sam nasprotujem temu, če bi zdaj bili to naprimer Nk XYZ ki nima tradicije ampak se je tak mimogrede uvrstila v 1.ligo bi pa šla najnižje, 100%...samo zato ka je Mura pač Mura za njo veljajo drugačni zakoni...boljše da tistih statutov ki jih ima MNZ kar ni, ker itak veljajo samo za klube "nižjega sloj"

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      21.06.2013 ob 21:14 BAX gost

      ka pslüjsate KACJANA je tele pa da ostalao tele namesto ka be razvijo zapravla

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      21.06.2013 ob 23:34 TŠK gost

      moram se še enkrat oglasiti. vse lepo in prav, vsak zagovarje svoje. popolnoma razumem! ampak dejstvo je, vsaj po mojem skromnem mišlenju, da se muri, če to izrazi, omogoči igranje v pnl, seveda, če bo obstajala(pnl). kacijan in gros gor ali dol, gre se za institucijo(muro), no če sestavijo ekipo?! se pa popolnoma strinjam, dol s temi vsemi bednimi funkcionari, ki so že isti kot slovenska politika, vsak gleda svoj žep. dokler bo tako ne bo pravice in moralnih, spoštljivih odnosov med družbo. vsi klubi se borimo po svojih močeh in živimo od tekme do tekme. zavedati se pa moramo, da na naših vaseh ljudje najraje zaenkrat imajo nogomet, kar iz kroga v krog dokazujejo z obiskom na tekmah pnl. na redko kateri tekmi se zbere izpod 100 ljudi, na lokalnih oziroma derbijih vrha ali dna krepko čez 200. ne v ligi mnz lendava ne v ligi mnz ms omenjeno število, redko presežejo. in spoštovano ljudstvo, kaj si želimo?! enostavno. pomurje potrebuje pnl!!!

      15 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      22.06.2013 ob 0:51 TONY gost

      BRAVO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! M.Sobota naj špila sama brez ostalih, Pomurje ostaja enotno

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      22.06.2013 ob 9:47 bandi gost

      pa jebo vas tej fuzbal no, vej pa ke van nikaj drugoga ne dogaja v življenji?

      0 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      22.06.2013 ob 11:14 joc gost

      Kacijan je najbole srečen ka roma pa pušča špilata njemi v ligi, ka na te račun vliče velke pejneze! trbelo bi ga malo tudi stisniti, ka bi kazensko odgovarjo, ka groženj, potretih, nog, razbitih prostorov in na smrt pretepenih gledalcov je že bilao. on si pa fajn umije roke!

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      22.06.2013 ob 13:06 en gost

      največ z ukinitvijo pomurske lige tak izgubi lendavska zveza

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      22.06.2013 ob 14:43 gost gost

      Če se ukine pomurska liga, največ izgubijo klubi. Očitno je večina ljudi v Prekmurju za to da bo liga tudi drugo leto, tam pa je mesto tudi za Bakovce z novo tribuno.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      22.06.2013 ob 17:46 PNL gost

      PNL more biti,ker je to neka najbaušoga ka premore prekmurski fuzbal!

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. gost
      22.06.2013 ob 18:34 fata gost

      Jebo MURO 05 vsi so kradli zdaj pa horvatova kaze pocek ha ha.NAFTA JE ZAKON PRIDI DEKLE SE K NAM IN POKAZI KAJ MAŠ EN KA NAFTA.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    41. gost
      28.06.2013 ob 23:58 test gost

      Zaradi razpada PNL in propada Mure najvec izgubijo NK Apace. Zakaj? Namesto, da v sezoni 2013/14 tekmujejo v 1.MNZ se iz PNL selijo v 2.MNZ in to samo zaradi ponosa ljudi iz MNZ MS in pritiska pristasev Mure, da tekmuje v visji ligi kot predvidevajo predpisi za novo nastali klub. Mali vedno potegnejo kratko.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    42. gost
      25.07.2013 ob 9:30 bmw gost

      to je nej glih prav z to formacijo lige, žal bakovci so bili prvaki ka bi mogli napredovativ višji rang te so na mnz, m.s.vse razformirali to je velka sramota, apače spadne z pomurske lige pa jih počijo v 2.mnz.ligo nepravilno.zdaj pa dosti klubov z 2.mnz. idejo v lendavsko ligo, apače ,radgona pa cven v ptujsko ligo te pa lipa .dokležovje, idejo v lendavsko ligo,zdaj se že tudi rotunda fejst buni za to tudi ,edino to je prav ka se klubi bunijo in protesterajo vej nemre vse tak biti kak eden vodilni šči. vej cankova je tudi bila skoraj na dnu lestvice bila pa so jih postavili ligo višje sramotno------zdaj pa naj bi baje imel io ponovno sejo kak ali kaj naj napravijo .vej vsi klubi ka smo v 2.mnz-ligi bi mogli vsi oditi pod lendavsko mnz.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.