https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Deveti kronometer Tim Mlina v Beltincih

Beltinci, 25.06.2013 ob 13:30  

Kolesarski klub KK Tim Mlin je v soboto, 22. junija, izpeljal tradicionalni kronometer. Od leta 2004, ko so člani kluba organizirali prvega, je bil ta že deveti po vrsti.


V lepem in sončnem vremenu se je na 10,8 kilometrov dolgo progo Beltinci-Gornja Bistrica-Beltinci podalo 33 rekreativnih kolesarjev, ki so tekmovali v petih kategorijah – cestna kolesa, treking in gorska kolesa, ženske, mladina in moški nad 50 let.

Absolutno najhitrejši je bil Miran Titan, ki je progo prevozil v času 15 minut in  34 sekund in tako postal tudi zmagovalec v kategoriji cestnih koles. Med ženskami je slavila domačinka Marija Brest, s časom 18 minut in 58 sekund. 

Sočasno s kronometrom je potekal tudi četrti minikronometer, ki ga klub organizira v sodelovanju z Vrtcem Beltinci in občinskim svetom za preventivo in vzgojo v prometu. Minikronometer,  krajša spretnostna vožnja,  je namenjen malčkom, ki na poučen in zabaven način spoznavajo kolesarjenje. 

 

Rezultati kronometra:

Cestna kolesa:

1. Titan Miran

2. Kosi Mladen

3. Koter Boštjan

Ženske:

1. Brest Marija

2. Celec Klavdija

3. Kranjc Majda

Kategorija do 16 let:

1. Horvat Žiga

2. Rengeo Aleksander

3. Pintarič Marko

Kategorija nad 50 let:

1. Vrbnjak Vlado

2. Karba Drago

3. Bogša Rado

Treking in gorska kolesa:

1. Pozderec Dejan

2. Markoja Leon

3. Kolar Jožef

 

Foto: B. Rous

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.06.2013 ob 20:18 kolesar gost

      pa ka delajo klubi polek tega tak ste kak slo. ima talent trenirate celo živlenje te se pa tu venmečete ka ste prvi sram vas bilo saj ko vas pozna tak zna. škoda no

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.06.2013 ob 22:47 kolesar 2 gost

      skoraj na vsakem maratonu se pojavljajo ti fantje ki so na pol profiji...to pa več ni rekreativno kolesarstvo...v državnem rangu so pa eni povprečneži lp

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.06.2013 ob 12:31 kolesar3 gost

      točno tako maraton je namenjen rekreaticem ne pa profičem in podobno potem pa na rekreativnih maratonih vedno dirkanje in padci.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.