https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Pregled Soboških dnevov 2013 s Pomurec.com

26.06.2013 ob 19:30  

Če ste zamudili pestro dogajanje na letošnjih Soboških dnevih ali pa želite obuditi kak spomin na dogodke preteklih dni v Murski Soboti, smo za vas pripravili pregled dogajanja.

Murska Sobota je bila v minulih dneh prizorišče pestrega dogajanja. Festival Soboški dnevi je z naborom najrazličnejših dogodkov poskrbel za mnoge okuse. Za romantične duše je poskrbel Jan Plestenjak, rokerska srca so prišla na svoj račun s koncerti skupin Kad bi bio Bijelo Dugme, Dežurni krivci in Majke, Neda Ukraden je navdušila z balkanskimi ritmi, ljubitelji narodnozabavne glasbe pa so zaplesali ob nastopu Ansambla Saša Avsenika.

Prisluhnili smo lahko tudi Magnetom, Bakovski godbi in številnim drugim. S predstavami je bilo poskrbljeno tudi za najmlajšo publiko, manjkale niso niti borilne veščine, starodobniki ter še in še, za pravi adrenalinski spektakel pa je z mojstrovinami na motorju poskrbel Rok Bagoroš. Vse to in še več so ponujali letošnji Soboški dnevi, dogajanje pa je budno spremljal tudi Pomurec.com. Fotoutrinke pa si še enkrat lahko ogledate na spodnjih povezavah.

FOTO: Večer romantične glasbe z »Duo Dolcezza« v Murski Soboti

 

FOTO: Skupina Majke in drugi izvajalci otvorili Soboške dneve

 

FOTO: Dopoldan so se predstavili starodobniki, borilni veščini in spremljalna ekipa Roka Bagoroša

 

FOTO: Rok Bagoroš naredil pravi spektakel na domačih tleh

 

FOTO: Na Soboških dnevih nostalgično s Kad bi bio Bijelo Dugme

 

FOTO: Na Soboških dnevih včeraj nastopil Jan Plestenjak

 

FOTO: Neda Ukraden poskrbela za vrhunec dogajanja na Soboških dnevih

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.06.2013 ob 8:28 sobočanec gost

      Čestitke Pomurcu za opravljeno profesionalno delo.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.