https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Znani nasprotniki ŽNK Teleing Pomurja v kvalifikacijah za Ligo prvakinj

Beltinci, 28.6.2013  

V švicarskem Nyonu je bil včeraj opravljen žreb kvalifikacijskih skupin za Žensko ligo prvakov, in v peti skupini, ki bo igrala v Beltincih, so se znašle poleg domačink ŽNK Teleing Pomurje še Unia Raciborz, Bobruichanka in Ada Velipoje.

Oceno žreba je podal športni direktor kluba Štefan Kozic: "Dobili smo skupino, katero si nismo želeli, vsekakor je poljska ekipa po ratingu najtežji možen nasprotnik, vendar pa bomo tako igralke, kot tudi strokovno vodstvo ŽNK Teleing Pomurje Beltinci naredili vse, da nasprotnice iz Poljske, 8. 8. 2013 na lendavskem stadionu, pričakamo 100 % pripravljeni. Tudi beloruska ekipa FC Bobruichanka je stalnica v evropski ligi prvakinj in tudi proti njim, v drugem srečanju 10. 8. 2013, nam ne bo lahko, vendar smatram, da sta obe ekipi premagljivi. Za tretjo ekipo v naši skupini Ada Velipoje menim, da najboljšim ne bo mešala štren, se bo pa lepo pomeriti z to ekipo, s katero smo se spoznali na turnirju v Črni gori, februarja letos."

Tri okrepitve za Evropo

Sicer pa so se tako kot lani pred evropskimi tekmami Pomurke okrepile z igralkami od drugod. Zaenkrat bosta Beltinčankam pri napredovanju v naslednji krog skušali pomagati dve nogometašici Maribora Anisa Rola in Sara Ketiš ter hrvaška reprezentantka Monika Conjar.

Anisa Rola in Sara Ketiš

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.06.2013 ob 18:14 žnk gost

      Poljakinje so lani izpadle od Nemkinj, kere so potem postale zmagovalke lige prvakinj. Ostali dve ekipi sta premagljivi, za Poljakinje pa malo sreče, pa bo.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.06.2013 ob 22:47 sssaas gost

      Kje se staša špur na sliki zakaj je ni na sliki ? sexy staša spur

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.