https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Usoda Mure 05 zaradi neizpeljanega zbora članov še ni znana

29.6.2013  

Včeraj zvečer je bil sklican izredni zbor članov Mure 05, ki pa zaradi neprisotnosti večih članov ni bil sklepčen. O prihodnosti Mure 05 zato niso mogli odločati.


Vodstvo kluba je na zboru zastopala le predsednica mag. Nataša Horvat, med prisotnimi pa se je odprla neformalna debata. Kot poroča Pomurje.si, so prisotni na zboru pogrešali predstavnike občine in lastnike stadiona. Kot je odgovarjala predsednica Horvatova, je župan MO Murska Sobota sestanke s klubom v zadnjih mesecih venomer odlagal, tudi potem ko je klub izpolnil pogoj za odblokado računa.

Zbrani so predsednici očitali, da vodstvo kluba ni vložilo dovolj truda, da bi klub tudi v prihodnje ohranil prvoligaško licenco, a je Horvatova pojasnila, da so storili vse, kar so lahko, NZS zaprosili tudi za izredni rok, ko se je kazalo, da bi klub finančni kriterij za pridobitev licence lahko izpolnil, vendar NZS temu ni ugodil (v nasprotju z lanskim letom).

Zbrani so lahko le ugibali, kje so člani upravnega odbora, ki bi morali včeraj podati odstopne izjave. Kot je povedala Horvatova, informacij o njihovem izostanku ni imela, med člani kluba pa se je širila zaskrbljenost, saj se na tak način le podaljšuje neznanka, kaj bo z Muro, ki zaradi tega tudi ne more v stečaj.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.06.2013 ob 9:29 mike gost

      A ta ženska sploh ve kaj govori kakšen bi ona imela izredni rok za licenco ko pa ni izpolnila niti osnovnih kriterijev za pridobitev licence ona pa samo od financ govori, ne moreš verjet še en dokaz da šola tudi vse ne pomeni

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.06.2013 ob 9:39 Iniesta8 gost

      Mislin halooo, ka je pa tu za znate.. Tak de šlo vse na novo opet!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.06.2013 ob 9:57 Sobočan gost

      Spravite se skup razrešite staro pa ustanovte novo Muro, pa jo dajte v 1 občinsko ligo. Soboška Lendavska, Ptujska, Celska in Štajerska liga potem izpade pol tretje lige. Vendar se motite gredo vsi v kvalifikacije samo 2 pa napredujeta v tretjo ligo.Toliko da veste.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.06.2013 ob 10:28 gost gost

      drugo vam ne preostane ka pridejo nazaj , srbi ,pa cigani te de mura pa na vrh , vi pa z motikami fajn med cukerno pa na traktori traktori

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.06.2013 ob 10:31 gost gost

      Kje je pa zdaj Legenda bil??? Očitno se mu jebe za Muro. Pa tako polna usta je imel ob prevzemu vodenja. Ustanoviti novi klub in z odlokom prepovedati približevanje vsem, ki so kakorkoli kdajkoli imeli kakršnokoli vezo z Muro. Novi klub, novi ljudje.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      29.06.2013 ob 12:02 sramota gost

      Nevem zakaj niste novinarji tudi zapisali da je bilo postavljeno vprašanje ali je ta klub sploh pravno formalno deloval,saj je bil samo en član v nadzornem odboru in kakšen je bil odgovor ?Vsi vi ,ki ste tako zagreto zagovarjali novo vodstvo,sedaj poglejte kam so pripeljali klub niti na skupščino niso prišli da bi podali odstopne izjave in tudi skupščina bi se lahko izvedla.Zelo žalostno pa je tudi dejstvo ,da je bil direktor kluba tam in ni hotel sodelovati,saj če bi se on podpisal med prisotne bi se tudi lahko izvedla skupščina tako pa nič od tega.In takšni ljudje so vodili muro zadnje mesece,sedaj se je pokazalo koliko jim je bilo mar za ta naš klub.Takšne sramote kot se je zgodila včeraj še ni bilo in to je sedaj njihovo transparentno delo.Me pa še zanima ali bo kdo odgovarjal za vse odnešene stvari (žoge,drei,termovke...)in kdo jim je dovolil,saj se ve kdo jim je povedal ,da lahko vzamejo vendar nočem napisat imena da ne bo kakšnih tožb čeprav dobro vem ,saj mi je eden izmed igralcev povedal kako je bilo. Nevm zakaj se nekaj izgovarjate na župana in občino ?Občina in župan so veliko pomagali temu klubu vendar haska ni bilo saj denar metati v vrečo brez dna je brezveze.Kot sem že včeraj tam povedal,če bi radi hoteli da jim da občina vsako leto 100.000 € ok ampak potem naj občina zaračunava najem igrišča,košnjo ....in potem bodo videli koliko vse to skup stane.Zraven tega se je klub imel za profesionalen klub zato posledično tudi zakon ne omogoča da ga davkoplačevalci sponzoriramo.

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      29.06.2013 ob 12:39 muraš gost

      @novinar-če,znaš što je bil prisoten NAPIŠI...............

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      29.06.2013 ob 13:09 muraš1 gost

      Maš prav naj se napiše kerih devet je samo prišlo na skupščino.99 pa jih je takšnih ka samo lapajo kak do šli ali ništa od toga :-)

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      29.06.2013 ob 13:11 sramota gost

      Opa že letijo minusi :-) dečki dragi včeraj bi ta prišli pa se zjasnili nej ka te se zdaj tu pa repenčili pa vse povprek napadali :-)

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      29.06.2013 ob 13:24 sramota1 gost

      sramotnež tij si pa iz nogometne šole, keri tak zagovarjaš župana, ka van zaradi banfija finančno pomaga

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      29.06.2013 ob 13:43 Prvaliga gost

      Malo realnosti pa vseeno lejko mate ... Župan lejko sam pomaga samo tak, ka da s svojega zepa ... za vse ostalo, pa lejko pomaga mestni svet, z glasovanjem .... kdo ma vecino v svejti, se pa itak zna .... Krizno vodstvo je pa pokazalo, kelko je vredno .... nIti sklepcnosti skupscine je nej zriktalo .... upam, ka ne mislijo isti lidgej novi klub ustanoviti .... in spet s svojim transparentnim in moralno visokimi naceli sramotiti ime MURA

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      29.06.2013 ob 14:06 sramota gost

      sramota1 redno si v kmico brsno :-)Neje pogoj ka v nogometni šoli pa ka ugotoviš što je kaj pa kelko je kaj napravo za te klub.Eno je 100% ta uprava je zapravila klub verjetno namerno,kak si lejko človek načik razlaga ,če sploj ne pridejo na skupščino ali pa so tan pa se neščejo podpisati kak prisoten.Pa mi naj nikak razloži,če to normalno.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      29.06.2013 ob 14:30 muraš gost

      @SRAMOTA-oprosti,smo bili tan vstop je bil mogoč samo povabljenim,keri so bili na seznamu,in varnostnik te je spusto noter.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      29.06.2013 ob 14:42 sramota gost

      muraš,če bi te gli notri pustili bi nej mel pravico glasovanja,ker nis član kluba.Poleg toga san nej ge mislo na tebe ampak na fabija,kuronjo,činča in kibbya.Samo eden od teh bi mogo sodelovati na skupščini in bi bila veljavna in bi se gnes znalo ka de z klubom.Zdaj pa na žalost niti uradno nemremo razpadnoti in ustanavljati novi klub.Drugo leto bi klub praznoval 90 let ali nažalost se verjetno to nede zgodilo.In to se lejko tej upravi zahvalimo ka se nemo včakali te velike obletnice.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      29.06.2013 ob 15:11 gost gost

      Legende so stisnile rep me noge. Telko o tun kak jim je Mura svetinja. Zakoj so pa te čakali občino ta? Vej pa občina že dugo nema niti enoga predstavnika v niti enon organi kluba. Ka do tan delali? Najprej občinare stiraš iz kluba, te jih pa čakaš na pogreb? Ka bi poslovilni govor meli? Važno ka se sigdar najde nikšoga krivca, samo ka uni ne bi bili nika krivi.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      29.06.2013 ob 16:44 samobedakiinkonji gost

      tak van trbej vij Muraši. sikdar ste dol srali male vaške klube,vij ste pa zdaj niti to nej.V najboljšem primeru te lejko špilali z Selom,Puščo,Romo(iz Vanče vasi nej iz Rima),Bratonci itd. Prav privoščim vam to!!!!

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      29.06.2013 ob 17:19 Prvaliga gost

      Tak je ... ne nucamo mij nikoga ... prekmurci sami sebej j... v mozak zadosta .... bole smo zamerjivi in škodoželjni ... nej zaman, ka nas ostali majo za zaostale ..... saj smo .... izolejrani v svojoj neumnosti ...

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      29.06.2013 ob 18:33 bliok gost

      jebe se Fabije pa Činči za Muro. samo spokradnoti znajo te pa rep med noge. oba dva trbej natirati.Muro so v drek spravili tisti keri so Čiroja pa kompanijo za masne pare pripelali. končno pa rajše se brigajte za nova delovna mesta nej pa kasamo pejneze za tau muro davlemo,mogoče do zdaj komunalni čeki malo manjši.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      29.06.2013 ob 19:19 kontraš gost

      samobedakiinkonji @ dober vzdevek maš.sigurno si bedak pa ešče zraven konj ! :)

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      29.06.2013 ob 22:53 xxl gost

      če bi bilo v vodstvu SD MURA več IČOV bi MURA še naprej igrala tam kjer ji je mesto,oni KRADEJO pošteno MALO TEBi MALO MENI i svi čemo preživjeti,a naši BELI CIGANI kateri vodijo sedaj SD MURO pa niso zadovolni z malo meni malo tebi ampa "VZEMI VSE "zato je čas da se lopovi umaknejo z športa in naj novo vodtvo začne znova z nulo v naj nižji ligi kar bi bilo pošteno do ostalih klubov.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      01.07.2013 ob 17:58 gost gost

      Samo en človek v Pomurju bi lejko v tem trenutki vodo novo MURO, keri se je dokazo v petnajstletnom delovanji ŽNK Pomurja, edino on bi okrog kluba naredo red.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      01.07.2013 ob 19:26 tomo gost

      fsi mij lejko rejšimo klub, samo če vküp staupimo pa se zorganizejramo.dejstvo je ka se gnes den ne da špilati pravoga fusbala brez pravoga sponzora ali lastnika. amterstvo pa do 2020 meti ekipo poštenih in sposobnih lidij , vse ostalo mamo NE ME KRAST, TEKLA BO KRI

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      01.07.2013 ob 19:46 gost gost

      koga bi ti tomo rešavo? mura je mrtvec. naj počiva v miru.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      03.07.2013 ob 20:33 MURA 05 gost

      Kam je šel denar,POKASIRALI SO FABI,CELEC-ŠPORTNI DIREKTOR,TER VSI KI SO JIMA LIZALI JAJCA,MAGISTRA TI PA SI NAVADNA KRAVA,DENAR JE PREK ŠOLE ŠEL V ČLANSKO EKIPO PA NE KRIVI ŠOLE KER SI TOTALNO NESPOSOBNA ŠE INTERNET IN TELEFON SI UPORABLJALA ON ŠOLE,TOLIKO MAGISTRA,A KOMU SI TI PLAČEVALA MORDA ZA F.....E Z IGRALCI-

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.