https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

V Bakovcih psi napadli mimoidočega moškega

 

V preteklem dnevu so policisti na območju Pomurja obravnavali dve prometni nesreči z materialno škodo, sedem kaznivih dejanj, sedem kršitev javnega reda in miru, dva primera povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

 

Lendavski policisti so obravnavali dve tatvini goriva na bencinskem servisu na avtocesti. V Murski Soboti in Prosenjakovcih sta bili obravnavani kaznivi dejanji poškodovanja tuje stvari in tatvina artiklov v eni od trgovin. Radgonski policisti so obravnavali goljufijo, na avtocesti pa je bil obravnavan tujec, ki je uporabljal ponarejen dokument o tehnični brezhibnosti vozila.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnem prostoru in trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali. V Bakovcih je bil obravnavan napad psov na mimoidočega moškega, ki pa pri tem ni bil poškodovan.

Pred odhodom na dopust poskrbite za varnost svojega premoženja. Zaklenite vrata in zaprite okna. O svoji odsotnosti ne puščajte sporočil, ne puščajte orodja ali drugih priročnih sredstev v okolici hiše in povejte sosedom, na kakšen način ste dosegljivi.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na celotnem območju PU Murska Sobota.

    Fotogalerija