https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Kandidatke za Miss bikini Slovenije 2013 navduševale v Ljubljani

Ljubljana, 01.07.2013 ob 16:20  

Polfinalistke Miss bikini Slovenije so bile na prvi poletni dan prava vročica v Ljubljani, saj so dva dni preživele na najlepšem ljubljanskem letovišču LAGUNA, kjer jih je čakal nadvse zanimiv vikend, saj ni manjkalo, slikanja, plesa, zabave, druženja in pozitivne energije.


V petek so se odpravili z strodobniki CITÖEN KLUB, ki so z bikinkami poskrbeli za pravo atrakcijo po celi Ljubljani, saj smo bili pred parlamentom, kjer ni manjkalo zavidljivih pogledov policistov in politikov, ter željnih pogledov brhkih deklet mimoidočih ter udeleženscev v prometu. Zvečer so odplesale plesno točko in se odpravile v najboljši nočni klub TOP SIX v lj.

Naslednji dan jih je čakal profesionalni photoshooting z fotografom VESO-ART in snemanje na kopališču LAGUNA, kjer ni manjkalo pozitvne energije z ekopo TOP DJ-ji saj smo združili moči z frizerskim salonom Frizi in vizažistko podjetja CALIVITA, ter ALGIDO in sladkarijami M&M in tako naredili pravi žur na kopališču.

Veliki finale bo tako kot vsako leto doslej v Termah 3000 v Moravskih Toplicah in sicer 17. avgusta, pred tem pa se bodo polfinalistke predstavile še v Ljubljani, na Rock Otočcu, in na Ptuju, kjer bodo izbrane finalistke. Posebna izkušnja missice čaka 20. julija, ko bodo v sodelovanju z Aviofunom skakale v tandemu v bikinkah.

Organizatorka in nosilka licence MISS BIKINI SLOVENIJE 2013 je Suzana Zeković, med pofinalistkami pa so tudi tri Pomuke: Laura Lutar iz Murske Sobote, Tea Recek iz Križevec pri Ljutomeru in Adriana Sever iz Razkrižja.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.07.2013 ob 18:23 oj gost

      tamburaši so najbokši . ma što CD

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.07.2013 ob 19:01 laura l gost

      nej smo pa v dobron kontakti;)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.07.2013 ob 20:41 anon gost

      Kak se lejko nešče tak glupejra? :D

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.07.2013 ob 20:55 hose-armando gost

      ha ha ha ha ha ha ha ha.... pa tou nemreš vrvati, s temi meksikanarji so bole nej mogli trufiti. prireditev na nivoji mehiških žajfanc mere obvezno meti glasbeno podporo muchachosov. doj spadneš no. carsko! of policaj de pa verjetno jutri že napredoval ka je najšo največji intelektualni potencial Slovenije.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.07.2013 ob 23:54 legija gost

      Ma to kar sem pa zdaj videl pa je višek podlosti in primitivizma v Sloveniji. Se vidi da ti ki so to organizirali in te kvake nastupajoče res nimajo niti en cent inteligence, kulture, obnašanja v glavi. Da jih ni sram, pa katere matere so rodile te čudakinje???????? Slikat se v bikiniju pred parlamentom pa TO JE MOŽNO SAMO V TEJ ZAVOŽENI KOMUNISTIČNI SLOVENIJI. Pa to je posmeh vsem pravilom obnašanja in distance do naših inštitucij. Pa pred spomenik revolucije so se šle slikat, da jih ni sram!!!!!!!!!! Ta spomenik bi že zdavnaj morali porušit ali da ga etnićna skupina odnese v reciklažo!!!!!!!!!!!

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.07.2013 ob 23:59 gost gost

      legija, samo še ti si falil pri ton cirkusi pa bi bili kompletni. s svojo inteligenco si čisto na nivoji teh čudakinj.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      02.07.2013 ob 0:49 legija gost

      Veš kaj ti gost gost, se ti vidi da si navadni šelebajzer in buzdovan primitiven, o tvoji inteligenci pa se lahko soočiva tako na štiri oči da te vidim kako inteligentno bitje si???? Če je kdo manjkal pri tem cirkusu si KVEČJEMU SAMO TI IN TEBI PODOBNA GAMAD. Da te ni sram!!!!!! kako lahko zagovarjaš taki primitivizem. Si ti iz Sobote oziroma so se tvoji predniki iz goričkega pred 30 leti pripeljali z avtobusom v Soboto z bataši, ali si zabiti Marko, ali kar je še slabše si mogoče tak inteligentno bitje tam iz Lendave?????? Ti boš meni govoril da sem jaz manjkal!!!!!! Pa hvala Bogu da sem manjkal, sodeč po tvojem odzivu pa bi ti ZELO spadal zraven. Saj VEŠ ENAKOPRAVNI Z ENAKIMI

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      02.07.2013 ob 1:34 gost gost

      :p

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      02.07.2013 ob 7:15 gost spl gost

      Kak so se lejko napol nage slikale pred parlamenton?To je presedans, ka ga ne nigi. Pa riti ta držati, pred kamero,groza.Se vidi ,ka so babe tuj primitivne, sicer se ne bi v to niti spuščale, če bi vsaj malo mislile s svojo glavo. Sicer pa takšin nej zameriti, ne vejo niti misliti.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      02.07.2013 ob 7:26 gost gost

      bravo legija, samo si potrdi mojo trditev o svoji inteligenci. tablete obstajajo zdaj že za takšne kak si ti, vzemi eno. to slikanje pred parlameton pa s policajon je pa itak višek nesramnosti. edino, če so ščele pokazati ka je njihov primitivizem na nivoji primitivizma naših poslancov. tista mehiška muzika bi bole pasala pred parlament kak pa na kopališče.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      02.07.2013 ob 8:49 lol gost

      oprostite dikline, vendar vaš izgled je nej primeren za tekmovanje! mogoče za kakšno gasilsko kraljico >Szentgotharda... niti ena je nej simpatična, mah ene so katastrofa... znan ka je tekmovanje bikinija ali kda pogledneš faco te vse mine...

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      02.07.2013 ob 11:55 gost gost

      več kot polovici teh deklin bi mogli duplo porcijo kosila dati. same čunte pa kouža. grdo

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.