https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Osem mladih Pomurcev treniralo v Realovem campu

2.7.2013  

V Sloveniji gosti slovita Nogometna šola Fundacije Real Madrid – Slovenija (Realmadrid Campusexperience), s katero sodeluje tudi Klub navijačev Real Madrid Slovenija. Izkušnje v nogometni šoli je pridobilo tudi sedem igralcev ND Mure 05 iz selekcije U-10 in en član NK Rakičan.


Realmadrid Campusexperience je enkratna izkušnja, namenjena tako dečkom kot deklicam, starim od 7 do 17 let, ki lahko iz prve roke spoznajo vrednote najboljšega športnega kluba na svetu. In tako je sedem dečkov (Rok Erniša, Nejc Gorza, Filip Kosi, Aleš Štornik, Teo Tot, Teo Toth in Aljaž Žekš; U-10) iz ND Mura 05 in en član NK Rakičan (Patrik Žekš; U-14) od 25. junija pa do 30. junija nabiralo izkušnje skozi kombinacijo športa in izobraževanja pod budnim očesom vrhunskih nogometnih trenerjev najboljšega nogometnega kluba na svetu.

Real Madridovi trenerji so izkušeni nogometni strokovnjaki, katerih glavni cilj je otroke naučiti osnov nogometa in prek tega prenesti ključne vrednote Real Madrida: vodstvo, tovarištvo, samonadzor, trud, skupinsko delo, spoštovanje do drugih in solidarnost.

Nogometno šolo Fundacije Realmadrid, ki je namenjena tako otrokom iz Slovenije kot tudi tistim iz držav nekdanje Jugoslavije, so mladi nogometaši tako doživeli kot nekaj drugačnega, enkratnega, domiselnega, popolnega in izjemnega, predvsem pa obkroženi z vzdušjem Real Madrida.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.07.2013 ob 15:39 poštenjak gost

      pa spet otroc vplivnih staršev. od navadnega človeka otrok ne more priti nikamor brez vez. banda prokleta.

      10 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.07.2013 ob 17:12 borut gost

      ce bi bila kaksna objava da bodo meli ta kamp bi bilo vec ljudi za to interesiranih.

      5 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.07.2013 ob 21:52 PfB gost

      Kateri od staršev je pa tako vpliven? Na koga lahko vpliva?

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.07.2013 ob 14:42 sobočanec gost

      poznam staršeteh otrok in nihče od njih ni nikjer vpliven.. fantje so pač imeli srečo

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      03.07.2013 ob 17:35 mama gost

      V vednost ,objave so bile povsod že nekaj mesecev prej se je vedelo za kamp in starši so vpisali otroke .Vsekakor je povezano z denarjem ne pa z imeni staršev.In ne gre se za srečo fantov ,ja ker so starši zmogli to plačat ,čisto nič drugega. Taki in podobni kampi so že bili tudi v bližnji hrvaški ...Umag .Pred leti sta bila celo dva fanta z strani organizatorjev povabljena tudi v Italijo .Izključno so starši vse izvedli v lastni režiji . lp

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      14.07.2013 ob 22:58 mujo gost

      ja, sigurno zato ka maš MAMA pejneze..................mij telko nemamo, zatau pač nejdejo moja deca v realov kamp, ampak v čardin , kateri je brezplačni

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.