https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

STUDIO PLUS

»Zaposleni zaradi stisk kdaj tudi zajokajo v pisarni«

Murska Sobota, 3.7.2013  

V oddaji Studio Plus na Televiziji AS je tokrat gostovala direktorica murskosoboškega zavoda za zaposlovanje, mag. Cvetka Sreš. Objavljamo video posnetek oddaje.


Sreševa je v oddaji med drugim spregovorila o obremenjenosti zaposlenih v časih, ko je brezposelnost ena najakutnejših težav, trendih zaposlovanja, mladih na trgu dela, sezonskem delu, priložnostih itd.

VIDEO: 

Oddaja Studio Plus je na Televiziji AS na sporedu vsak torek ob 18.05, 20.05 in 23.05, v sredo pa ob 9.35 in 15.35, vsako sredo jo objavljamo tudi na Pomurec.com.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. nikki
      03.07.2013 ob 11:53 nikki

      Tau ka ta ženska guči je čisto blebetanje. Brezposelnost mladih diplomantov in ostalih v prekmurju je pomojem katastrofalna. Tudi po sloveniji se pomojem giblejo številke katastrofalno visoko. In kako do tega spoznanja prideš: privatne iskalnice zaposlitve ADECCO, MANPOWER, MOJEDELO (pa čerpav en K**** najdejo)...so bolj uspešne pri iskanju zaposlitve kak slovenski javni uradi! Tau so povedali po televiziji in tau ti povejo v teh privatnih iskalnicah dela. Ogromni mladih je iz tega razloga nej prijavljena na borzi! Socialno ki dobivaš ob pogoju ka si na borzi moraš vračati. Tako, da spet eden od razlogov, da so mladi rajši na plečah staršov kak pa državi. ZATAU SO TE NJIHOVI STATISTIČNI PODATKI ZELO NEREALNI!!! Potem je tu tudi študentski servis ki ga mladi izkoriščajo do 30 in več let!!! Slovenija je glede v naraščanja brezposelnih mladih na špici (mislim da na vrhu v EU)!! TAU SEVEDA NEVEJ POVEDATI!!!!!!!! Kak se pa dela na zavodi za zaposlovanje pa tudi vsi znamo...! Tan svetovalki ki nema ustrezne izobrazbe država plača veliki del šolanja ka de lejko ona dale sidejla. Mladi z ustrezno izobrazbo in znanjem pa nema šans ka cuj pride. KDA JE ŠLO ZA ZNIŽANJE PLAČ SO SE VSAKEGA CENTA DRŽALI. S TEMI PEJNZI KA BI NJIN KRAJ ZELI BI MLADI Z FAKULTET IMELI MOŽNOST PRIPRAVNIŠTEV, SEDAJ PA ŠE VOLONTERSKO NEMAŠ ŠAN KA DOBIŠ!!! SKRATKA SAMO BLEBETANJE, MANIPULIRANJE,... naj povej kelko so jih v zavodu za zaposlovanje odpistili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????

      20 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Za komentiranje se morate prijaviti!
    3. nikki
      03.07.2013 ob 12:56 nikki

      Še to: Meni osebno v zadnjih 7 mesecev ni E-informator (na katerem sem prijavljen) ni nikoli najšo nobeno delo, ki ustreza približno k moji izobrazbi! In takšne zadeve iz katerih ni 0 haska stanejo po miljaune eur. IN NAJBOLE SMEJŠNO JE TAU KA TE ŽENSKE NA ZAVODIH ŠE SAME NAJBOLE ZNAJO KAK BV JE TAU!! GLEDE OBIRANJA JABOLK JAGOD,...SEZONSKA DELA.... PRIMER: Prevoz, davek na plačilo...na konci ti ostane cca 2.50 eura za težko fizično delo. IN ČE BI ONA PRI SEBI PRESAUDILA BI ŠLA DELAT???? Vejpa takšno plačilo je norčevanje iz človeka! Na študentskem servisu ne najdeš takšne urne postavke!!! DRAGI FOLK poznan lidi z teh zadovov in 90% se jih dela nauroga. Pošilajo te ta, sem, ti svetujejo na konci pa nobenega haska. In tau znajo oni in tau znamo mi! DELAJO SE SKRATKA NAUROGA ker jin tak država zapoveduje. In tau do najbole vidli sedanji in bodauči diplomanti. ŠE VOLONTERSKO TI NEVEJO ZRIHTATI!!! ZAVOD ZA ZAPOSLOVANJE BI MOGLI ZNIŽATI NA MINIMUM, KER SO SAMO PIJAVKE V DRŽAVI!!! Čudi se samo še tau, ka lidge ne odijo s pištolami na zavod, ge v klimatiziranih prostorih sedijo te gospe in gospodje!!!!

      17 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. Za komentiranje se morate prijaviti!
    5. smrt
      03.07.2013 ob 13:06 smrt

      Tou pa nej povejdala ka je brez razpisa zoposlila na zavodi svojega zeta

      15 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. Za komentiranje se morate prijaviti!
    7. RobinHood
      03.07.2013 ob 13:46 RobinHood

      Ona sigurno nikoli ne joče v pisarni. Sploh pojma nima kako gre tistim, ki so na minimalcu ali brez službe. Ona dobi svoj denar na datum. Dobi regres na datum in, če je na bolniški jo nihče ne vpraša kje je in kaj dela. Naj poskusi kak mesce v gospodarstvu. Seveda, če jo bo kdo sploh hotel kje imeti. Greti uradniški stolček in biti pameten je najlažje. Vsi v JU se naj malo podajo v gospodarstvo, da vidijo koliko so sploh vredni. Ni ga junaka med vsemi v JU, ki bi šli v gospodarstvo ali celo kakšno samozaposlitev. Kaj je lepšega od sigurne plače in dejstva, da te šef ne bo sekiral. če imaš bolniško zaradi bolezni majhnega otroka. Ehhh, brez veze pišem, ker v JU sploh pojma nimajo, kako je. Polovica jih je pa itak preveč.

      17 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.