https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V Bakovcih z dobrodelnim koncertom zaključili otroški tabor Mokoš

Bakovci, 07.07.2013 ob 15:00  

V Bakovcih se je z včerjšnjim dobrodelnim koncertom zaključil petdnevni tabor Mokoš z dobrodelno noto, ki je trajal od 1. do 5. julija. Med taborom so namreč zbirali šolske potrebščine za 50 otrok iz socialno ogroženih družin iz pomurske regije.

Tabor je bil tako kreativen in poučen, kot zabaven ter počitniški. Počitnikarje so čakale glasbene, plesne in dramske delavnice, spoznali so servietno tehniko, izdelovali ladje, obiskali so letališče, slikali z Anico Kosednar in dobili tatuje (Perfect Body). Obiskal jih je tudi Dennis Malačič, ki se je skupaj s Srčnimi mamicami odločil dobrodelno pomagati otrokom. V času tabora in z dobrodelnim koncertom so zbirali sredstva in šolske potrebščine za 50 otrok iz socialno ogroženih družin v Pomurju. Sredstva pa bodo zbirali še naprej, in sicer vsako sredo od 16h-20h v prostorih društva, v tem času bodo tam potekale tudi različne delavnice in športne aktivnosti.

Na zaključnem koncertu pa je nastopila Ljubiteljska dramska skupina Mokoš, predstavili so se z igro Kuča puna smeja in nevoul, v režiji Miša Kontreca, ki je imel tudi solo nastop. Prav tako je nastopil Franc Vedran Husar, s plesno točko so se predstavile deklice s tabora, pa plesni duo Ives in Uroš Bodanec, ter nazadnje še Pomurski dečki. Ob koncu so podelili še priznanja vsem sodelujočim na literarnem, likovnem in fotografskem natečaju.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.