https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Pester uvod v poletne počitnice na OŠ Grad

10.07.2013 ob 7:30  

Prejšnji teden so na OŠ Grad potekale razne aktivnosti v okviru projektov Zdrav življenjski slog in Popestrimo šolo. Učenci so okusili polno mero adrenalina v pustolovskem parku Betnava, se naužili vodnih užitkov v Termah 3000, plesali, se preizkusili v igranju hokeja na travi, se spočili ob izdelovanju izdelkov iz gline v senci šolskih lip ter prisostvovali žganju gline. Osnovna šola Grad namreč slovi po lončarjenju.


Projekt Zdrav življenjski slog, ki so ga na OŠ Grad izvajali zadnja leta se zaključuje. Ravnatelj OŠ Grad Viktor Navotnik upa, da bodo uspešni na novem razpisu, ki naj bi bil objavljen v kratkem. S tem projektom so omogočili učencem vsakodnevne športne aktivnosti.

Projekt Popestrimo šolo pa se bo izvajal še v prihodnjem šolskem letu. Projekt je tudi namenjen vsem učencem, da so lahko v okviru njega spoznavali teme, ki jih sicer pri vsakodnevnem šolskem delu ni možno.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.