https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: 4. mopedovo srečanje na Stari Gori

Stara Gora, 14.07.2013 ob 11:00  

V soboto, 13. julija se je na Stari Gori ponovno odvijalo mopedovo srečanje vseh znamk do 50ccm. To je bilo njihovo že 4. srečanje.

Organiziralo ga je društvo Oldtimer Stara Gora, ki daje poudarek ohranjanju premične kulturne dediščine naših prednikov, skrbijo pa tudi za obujanje in prikaz krajevnih navad in običajev. Na srečanju se je zbralo okrog 90 udeležencev.

Že dopoldan si je bilo možno ogledati starodobne mopede, nato pa so se mopedisti odpravili na cca 25 km dolgo panoramsko vožnjo v smeri iz Stare Gore do Cerkvenjaka, nadalje čez Novince ter se nato vrnili nazaj na Staro Goro. Tam se je prijetno druženje ljubiteljev starodobnih mopedov nadaljevalo do popoldneva. Podelili so tudi priznanja in pokale. 

Foto in besedilo: Alenka Mihalič

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.