https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Alfi Nipič in Ansambel Saša Avsenika zabavali na 19. Ajdovi noči

Odranci, 14.07.2013 ob 9:00  

Sobotni večer tradicionalne 19. Ajdove noči v Odrancih je pripadel predvsem ljubiteljem narodnozabavne glasbe. Zbrano množico obiskovalcev vseh starosti so tokrat zabavali Ansambel Saša Avsenika in Alfi Nipič.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.07.2013 ob 9:50 vseved gost

      Bil sem na "ajdovi noči" v soboto in do pol dvanajstih čakal g. Alfija Nipiča. Ni ga bilo! Potem sem odšel domov in z mano tudi nekaj mojih prijateljev. Je Alfi res taka "zvezda", da mora s petjem pričeti ob polnoči? Ne pomisli na to, da je med njegovimi poslušalci tudi nekaj takih, ki nimajo dvajset ali trideset let, da bi se zabavali do dveh zjutraj? Ali pa mu je vseeno za publiko, glavno, da odpoje svoje in pobere denar? Naj v bodoče g. Alfi malo premisli, da niti on ni vsak dan mlajši!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.