https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Otvoritev Hotiških ribiških dnevov s skupino Plamen

Hotiza, 19.07.2013 ob 7:00  

Včeraj so na prireditvenem prostoru Nogača otvorili že polnoletne Hotiške ribiške dneve 2013.

V kulturnem programu in nagovorih so nastopili otroci iz Vrtca Hotiza, dramska skupina in Tjaša Šimonka, ki jo je na violini spremljal Miha Kavaš. Za hitrejše ritme je poskrbela skupina Plamen. Danes se bo zabava nadaljevala s skupino Blue Planet, jutri popoldne pa bo mednarodno srečanje upokojencev in zabava z ansamblom Prekmurski navdih. Za glasbeno-zabavni večer bo poskrbel ansambel Akordi.

Vse dni prireditve pa lahko poskusite odlične »Hotiške ribe«, danes in jutri pa tudi ribjo čorbo in ostale jedi. V dvorani vaškega doma je odprta tudi razstava likovnih del, ki so nastala na likovni koloniji »Življenje ob Muri«, in so jih v različnih tehnikah risanja ustvarili likovniki iz Slovenije, Hrvaške in Madžarske.

 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.07.2013 ob 7:30 40c gost

      Ribe bi lahko bile za nekajkrat 40c cenejše, saj po okusu nikakor niso vredne 8€, kar je že tako ali tako sramota, da so tako napihnili cene. Drugače pa je super fešta! ;)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.07.2013 ob 7:16 Obiskovalec gost

      Da omenim sem se letos prvič odpravil na hotiške ribe in bil glede na številne pohvale neprijetno presenečen. Ribe mrzle, pa če naročiš mešane ribe to pomeni da dobiš tri kose mastnega mrzlega krapa.. To me je zamotilo. Nasvet - drugič rajši kam na kosilo, kot pa na hotiške ribe..

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.