https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Znane finalistke Miss Bikini 2013

20.07.2013 ob 13:00  

Včeraj je v Termalnem parku Ptuj potekal polfinale za Miss Bikini 2013. Tekmovalo je 18 tekmovalk. Prireditev je organizirala Prekmurka Suzana Zeković, vodil pa jo je Denis Malačič.

Dekleta so se naprej predstavila v oblačilih v slogu rimljank ter s pomočjo vojaka Markusa Antoniusa Primusa predstavile zgodovino rimljank oz.  njihovega oblačenja ter imena po katerem slovi ptujski hotel Primus. Dekleta so s predstavila še v hlačah trgovine Loong  Style, majicah Miss Bikini in v kopalkah Algida. Pokazala so tudi svoje skrite talente ter iznajdljivost pred mikrofonom.

Organizatorka prireditve Suzana je predstavila enajst finalistk, ki se bodo 17. avgusta v Termah 3000 v Moravskih Toplicah potegovale za laskave nazive:  zmagovalko Miss Bikini 2013, prvo in drugo spremljevalko Miss Bikini Slovenije 2013,  Miss Bikini fotogeničnosti, Miss Bikini 2012 medijskega pokrovitelja Slovenske novice  in Miss Bikini 2013 občinstva.

 

Finalistke Miss Bikini 2013 so Maja Vukmanovič iz Jesenic, Tea Recek iz Vučje vasi občina Križevci pri Ljutomeru, Maja Mamič iz Škofljice, Tara Tanita Kiseljak iz Gerečje vasi občina Hajdina, Maja Ražnjevič iz Ankarana, Vanja Fideršek iz Pragerskega, Maja Blagojević iz Borovnice, Ervina Harbaš iz Pivke, Nina Skok iz Maribora, Petra Bizjak iz Dobrove in Ines Džonlić iz Ljubljane.

Dekleta so se v družbi žirije, sponzorjev in  pevca Čira zabavale še dolgo v noč, za svojo organizatorko Suzano pa so pripravile presenečenje za njen 23. rojstni dan.

Foto: VESO-ART

Več fotografij v spodnji galeriji... 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.07.2013 ob 21:56 Bic gost

      Se tu zdaj bikinke ali Zeković izpostavljajo? Verjetno Malačič ka je pribejžal do Ljubljane :)

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.