https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V dveh primerih prijeti pridelovalci konoplje

25.07.2013 ob 13:36  

Po poročanju Policijske uprave Murska Sobota so radgonski policisti v dveh primerih prijeli pridelovalce konoplje. Skupno je bilo zaseženih 22 sadik konoplje.


Radgonski policisti so 10. julija 2013 pri storitvi  kaznivega dejanja »Neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami« prijeli dva osumljenca in sicer sta slednja bila prijeta pri zalivanju in urejanju nasada. Obema je bila odvzeta prostost v skladu z določili Zakona o kazenskem postopku, prav tako pa so bile v nadaljevanju opravljene hišne preiskave. Skupno je bilo zaseženo 8 sadik konoplje v velikost od 50 do 200 centimetrov. Zoper 22 in 30 letnega osumljenca, oba doma iz območja UE Gornja Radgona bo podana kazenska ovadba, zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja Neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami po I. odstavku 186. členu KZ-1.

Prav tako so radgonski policisti 17. julija 2013 skupaj s kriminalisti SKP PU Murska Sobota na območju UE Gornja Radgona v nasadu konoplje prijeli osumljenca storitve kaznivega dejanja »Neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami«. Osumljencu je bila odvzeta prostost v skladu z določili Zakona o kazenskem postopku, prav tako pa je bila opravljena hišna preiskava. Skupno je bilo zaseženo 14 sadik konoplje v velikost od 100 do 200 centimetrov. Zoper 33 letnega osumljenca, doma z območja UE Gornja Radgona bo podana kazenska ovadba, zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja Neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami po I. odstavku 186. členu KZ-1.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.07.2013 ob 14:58 rtzu gost

      Res dober ulov 22 sadik

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.07.2013 ob 15:32 burek gost

      fua palik dosadno plaven..folk je sce izda nej gor priso ka je marihuana zdravilna rastlina pa nej samo tau tui obleke papir pa vse tej pizdarije zarade kerih krcijo sume se da narafti stoga..kaksa droga?ka so pa ciki pa alkohol pa lelakadoli pa aspirini ?same jebene kemikalije budale neizobrazene pa ne praven ka so policaje krijve kaj..samo v vlado trbej mlade porinote pa stare lopove v vitnamski zatvor zaprejti gamad proklejta ka se li spilajo "bogove" sploj nedo znale ka se je zgodilo ga do mladi drzavo spucali toga plevela na oblasti! pa te te vijdle ka zivot..samo si nvizozemsko poglednite skoz leto napravijo vec kak 5 milijard samo od turistof keri v Amsterdam odijo..

      13 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.07.2013 ob 15:46 ali podvali gost

      kaj ko bi hajvani začeli preganjati prave kriminalce ... bankirje, politike, podjetnike ... in pustili na miru skrbne pridelovalce zdravilnih zeli ... nardimo referendum?

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.07.2013 ob 22:01 trava je zdrava gost

      ...stalno de se našlo mesto za saditi to zdravilno rastlino .

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      26.07.2013 ob 5:43 laky gost

      Prokleta zakonodaja, naj povejo kelko lidi je vmrlo zardi trave, ki jo tak veselo iščejo, kelko jih dnevno od alkohola, cigaretof...ja tü so v strahi od farmacevtske industrije naprej pa vse do nafnih mogotcov, keri nas tak veselo zastruplajo, škoda besed!

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      26.07.2013 ob 16:26 gost gost

      ja učitno so zdravila bolša ker če jih piješ redno umreš že pri 50. konoplje je pa zdravo pa se država ,boji da nas bo preveč zdravih,zato pa zdaj se moramo špricat ker drugače nič ne raste ,

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.