https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Otvoritev 20. Mlinarskih dnevov v Kantini

Srednja Bistrica, 27.07.2013 ob 17:05  

PGD Dolnja Bistrica in Turistično društvo »Bistrica« sta ta vikend pripravila že 20. Mlinarske dneve v Kantini pri reki Muri pod geslom »Kruh naš vsakdanji«.

 

Danes so po uvodnem pozdravu predsednika TD Bistrica otvorili 20. Mlinarske dneve in dvignili mlinarsko zastavo.

V kulturnem programu je zbrane nagovoril župan Občine Črenšovci Anton Tőrnar in vsi skupaj z ljudskimi pevci Bistrica zapeli bistriško himno. Nastopili so ljudski godci – KTD Črenšovci in bistriške ženske s skečem. Gost prireditve je bil Jože Majes, ki je predstavil zdravilne rastline. Po kulturnem programu je sledilo veselo druženje ob zvokih ansambla Ptujskih pet. Vsi zbrani so se pa lahko okrepčali z odličnimi murskimi ribami in hladno pijačo.

Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.07.2013 ob 20:40 čonder gost

      Ka si tij ja nor kaka golazen debela se šopiri ej seljačino kmečko .

      2 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.07.2013 ob 22:10 prst v rijti gost

      ......pa ka je tou boga njihovoga izbiranje naj debelejšij ?naj se nekan te debele skrijejo sramota za Bistričonče ,bljak pfej

      1 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.07.2013 ob 22:30 Deklice gost

      Conder tij si seljacina edna , debele babe si vido nas mlade in fejstne si pa slejpi (seljak)

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.07.2013 ob 10:06 fidlboy gost

      Pa res samo neke bajse so gor na slikah-ali stoenke po domače. Prave kmečke ženske, ki jejo samo mast, žgance, krumple, žujco, pa mastne testenine. Spoštovane stoenke. Priporočam vam strogo dieto vsaj 66 dni-en obrok na dan in to zvečer solato in jogurt. Potem bi bilo še kako upanje za vas, drugače greste kmalu v maloro.

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      28.07.2013 ob 10:55 joco gost

      vsa čast bistričanke čeravno malo bolj obilne pa tolko bolj gonilne.

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      29.07.2013 ob 21:06 jači gost

      Pa ta seljačina se rejsan ven meče, naj bi se spodobno oblekla nej ka dela sramoto Bistričankam.To ni za otvoritev mlinarskih dnevov na Bistrici.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.